Grube polosie do crx D16a9
Jak poszukujesz konkretnie czegoś do swojego Rexia...

Posty: 5   •   Strona 1 z 1
Boorek
 
Posty: 8
Dołączył(a): 2017-12-08, 08:47
Samochód: Bmw 335i

Grube polosie do crx D16a9

przez Boorek » 2018-05-03, 03:14

Witam! Jak w temacie... Zmienilem mechanizm roznicowy i okazuje sie ze mam cienkie polosie... Szukam grubych kompletnych. Czy jest to towar do dostania jeszcze? Ewentualnie mozna gdzies dorobic?

Avatar użytkownika
wrobellos
Moderator
 
Posty: 3709
Dołączył(a): 2008-03-04, 00:45
Lokalizacja: Łódź
Samochód: crx ed9 b18c

Re: Grube polosie do crx D16a9

przez wrobellos » 2018-05-03, 04:35

Siema, polosie tez mam, 500 kpl
Lapy swap H K B series
czesci ee8ed9
lekkie laminaty-maski klapy dokladki ed9ee8ed7ee9
budowa hybryd skrzyn biegow
tarcze 282mm
swap hamulca big brake
regeneracja zaciskow
montaz turbo kompresor
custom wydechy doloty kwas
reperaturki progow nadkoli

Boorek
 
Posty: 8
Dołączył(a): 2017-12-08, 08:47
Samochód: Bmw 335i

Re: Grube polosie do crx D16a9

przez Boorek » 2018-05-03, 06:36

To moze jeszcze powiesz mi czy beda pasowaly jesli teraz mam cienkie? I zmienilem dyfer na taki do ktorego pasuja grube? :/

Boorek
 
Posty: 8
Dołączył(a): 2017-12-08, 08:47
Samochód: Bmw 335i

Re: Grube polosie do crx D16a9

przez Boorek » 2018-05-03, 06:37

Teraz mam rownej długości, jak sie nie myle grube sa w 3 czesciach?

Avatar użytkownika
atom1
Moderator
 
Posty: 9850
Dołączył(a): 2005-12-07, 19:09
Lokalizacja: z Podlasia

Re: Grube polosie do crx D16a9

przez atom1 » 2018-05-04, 12:21

niemozliwe, jedna masz 2x dluzsza od drugiej, te od crxa sa laczone na bloku podpora
http://demotywatory.pl/6670/MODERATORZY
moj feedback http://www.honda-crx.info/viewtopic.php?f=30&t=19664&p=203599&hilit=atom1#p203599
Mój warsztat: http://www.atomoto.eu

Posty: 5   •   Strona 1 z 1

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

Teraz jest 2018-05-26, 17:59