Co robić aby zwiększać żywotność wycieraczek (przedniej szyby)? U mnie praktycznie po tygodniu od wymiany już zaczynają niedokładnie wycierać szybę, szczególnie strona pasażera
Może stawiasz samochód pod drzewem co puszcza jakiś syf i osiaduje na wycieraczkach, przez co krzywo wycierają i się niszczą. PS. Przy otwartych drzwiach na maks nie mam nic luzów na zawiasach, a przy prawie zamkniętych drzwi latają z 1cm Góra dół. Wie ktoś o co może chodzić? Zmieniam te bolce z zamków a i tak to samo albo gorzej... Dodam że nie mogę za Chiny ustawić drzwi morduję się drugi dzień z tym... A to zawiasy dociągam a to zamek a i tak z którejś strony odstaje albo coś.. Jest może jakaś kolejność ustawiania?
Czesc. Wie ktos jak zdjac ten metalowy badziew ze zdjecia? Rozebralem dzisiaj caly srodek a tego zelastwa nie moge. Predzej deske cala sciagne niz to. Jakby mogl mi ktos krok po kroku wytlumaczyc jak to zrobic to bylbym wdzieczny. Chodzi konkretnie o to co na zdjeciu...
Nawiew po lewej stronie - ten, którym można zmieniać suwakiem czy ma iść powietrze z ogrzewania czy z zewnątrz. Coś mi się w nim popsuło i przestał działać (w pozycji prawie całkowicie otwartej sądząc po hałasie). Rozebrałem coin-boxa i sprawdziłem cięgna, które widać nad nim. Do samego końca wszystko działa jak należy. Co w takim razie mogło się tam popsuć i czy trzeba ściągać deskę?