mi też sie nie podobają felgi "trójki" ale każdy ma swój gust :!: jak komuś sie podobaja to niech an takich jeździ przecież nie da sie wszystkim dogodzić :!:
HONDA ZBLIŻA - podaj dalej !!!
Ksionrze
przez Ksionrze » 2005-02-15, 23:26
Ej ziomek wyluzuj, nie twierdze ze kolesiowie ktorzy ktorzy maja trojramienne fele sa nie teges tylko ze same te fele mi sie nie podfobaja i juz.Kwestia gustu jedni mowia npo ze Doda Elektroda jest brzydka a ja chetnie bym ja bzyknal i koniec --takjie jest moje zdanie i je wyrazam dosadnie, nie chcac nikogo urazic bo jestem bezkonfliktowym gosciem ktory stara sie pokojowo podchodzic do zycia. Na pyatanie czym jezdze? Narazie Ibiza--i nie mam alusow tylko kapsle:P a to dlatego ze zbiertam uparcie na moja ukochana hondzine i nawet piwo sobie od ust odejmuje zeby zaoszczedzic.
Co ci przeszkadzaja fele od mc?Dalem tu linka bo bylem w szoku ze te fele kosztuja wiecej niz dwie ceerki razem wziete--nie wiedzialem ze obrazilem twoje uczucia religijne postem z tym linkiem--sorry
Wogole to zdrowia!! :kij: i wyluzuj troche men
Ja też jestem podobnego zdania co Ksionrze (kozacki nick ) - trójramienne fele są strasznie obleśne, ale na szczęście nie są spotykane często . Alpiniste wyluzuj, piwka się napij. Kazdy może mieć swoje własne zdanie i wyrażać je w sposób dobitny
ładne łądne. piecioramienne niby najzwyklejsze ale przy CRX fajnie wygladaja. sam tez mam dosc podobne.
16? kurcze nie sa troche za duze? dobrze sie jezdzi?
moje 14 juz mi sie wydaja spore na CRXa:)