czy wie ktos z was gdzie zajmuja sie ludzie polerowaniem na wysoki polysk felg aluminiowych bo chromowanie odpada.najlepiej gdzies tu na slasku a jak nie to obojetnie gdzie.
Subaru Impreza WRX , Wersja Limitowana " UK 300" Nr. 244 ,Chargespeed Body + PPP (Prodrive Performace Pack )
slyszalem ze w rybniku cos robia.wez ksiazke telefoniczna i podzwon.oni tam tez regeneruja fele, maluja i poleruja.jeszcze sie popytam i dam znac :mrgreen:
orientuje sie ktos ile by kosztowalo spolerowanie 4 felg alu bez udziwnien(zwykle piecioramienne proste)?? robil ktos taki zabieg? jak taka felga spisuje sie w toku uzytkowania?
Ja polerowałem felgi w warszawie na ul. ryżowej chyba 72a tel. kontaktowy to 501 56 11 33. (Maciek Daszkowski) ja jestem zadowolony ale jak jest gołe alu wypolerowane to strasznie ciężko utrzymać je w czystości . Często trzeba samemu pastą polerską je czyścić. Cena za 16" u niego to ok.600zł
Kumpel tez dał teraz doPoznania do polerowania z tego co pamietam to razem z pomalowaniem potem warstwa bezbarwna zabezpieczjacą miedzy 500-600zł wyjdą...
Jak odbierzesz to daj znac i wrzuc foto i cene...