za;lezy jakie dokladnie bo tych tulejek i gumek tam troche jest... ale w serwisie licz za wszystko jakeis 300-400 zl + montaz ze 200-300 i bedziesz mial cacy caly tyl
Ja kupilem u Ignaca komplet 10 sztuk na dol za 800zl ( poliuretanowe z dozywotnia gwarancja, hmm ) jak przyjda to opisze co i jak
Mozna u niego kupic jeszcze osobno te 2 cukierki we wleczonym za jakies 150-180 sztuka
Co do gornych silentblockow to nie sadze aby byla potrzeba wymiany lecz pewnosc bede mial po robocie Tak wiec za jakies 1500zl z robota masz caly dol wymieniony
Może i wyobraźnia z wiedzą w konkury chodzą, ale za to obie przegrywają z bezmyślnością
Na jedna strone z tylu azeby wymienic wszystkie gumy trzeba ich skompletowac jak dobrze policzylem 11, + 11 na druga strone wiec sa 22 gumy w tylnim dolnym zawieszeniu... :?: Wiec prosze nie pisz iz wymiana 10 gum wystarzcza. Jeze limasz wybita glowna gume od wachacza wleczonego to musisz wymienic i te przy regulacji bo gwarantuje Ci ze juz ich nie ma, pozatym azeby sprawdzic czy guma jest dobra trzeba sie niezle napocic albo skoczyc na pomiar wytrzymalosci gumek...
Nie powiedzialem ze 10 sztuk zalatwi cala sprawe
Nie powiedzialem tez ze bede poddawal je jakims testom gdyz po wybiciu takiej gumki to nie wiele moze z niej zostac
Nie jestem tez zawodowym mechanikiem tylko milosnikiem samochodow spod znaku H i staram sie opisac swoje doswiadczenia a nie mowic ze tak nalezy zrobic i ze to jest najsluszniejsze
Nie obruszam sie jak ktos mnie poprawia
No to mnie Judge zszokowales ze az tyle moze sie rozpierd...ć w takim malym samochodziku
Może i wyobraźnia z wiedzą w konkury chodzą, ale za to obie przegrywają z bezmyślnością