Witam chce jutro kupic wycieraczki i nie wiem jaka jest ich dlugosc samochod stoi u lakiernika i nie moge ich zmierzyc. Mozecie pomoc? Odrazu zaznacze ze chce kupic jakies nizsze warto czy lepiej seryjne? Pozdro
wg mnie nie warto kupować drogich modeli.
Ja kupilem w markecie za kilkanascie zl i są w prozadku, a jak sie zuzyhją to wymienie. Tylko nie bierz jakis najtanszych za 5 zl
tak masz racje dr szkoda wydawac kasy na drogie wycieraczki ja kupilem za 10zl bodajze zime przejezdze i zmieniam i tak co roku,kupilem kiedys valeo i roznily sie tylko cena bo po zimie musialem je zmienic
Pozdro
Jeśli chodzi o wycieraczki to można wymienić same gumki i tutaj polecałbym inwestycje ,która będzie procentować w ciągu dwóch albo trzech sezonów. Bo skoro te tanie( kompletne piórka) kupimy od 10- do 30- to za dobre i sprawdzone same gumki komplet na przód to wydatek ok 50- do 60-. Przezbraja się to samemu. Warto pamiętać że te tańsze mogą jeszcze porysować szybę.
Ja mam u siebie założone takie "bezramienne" od lipca i jestem zadowolony ,nie mogę im nic zarzucić (tzn. zaczynają drgać powyżej 200km/h,ale może akurat było pod wiatr)
Mam je u siebie też w sklepie po 30zł/szt
miałem założone 480 , ale niestety na stronie pasażera nie sprawdza się - nie prostowała się i zostawiała część niewytartej szyby, kupiłem 2 piórową w realu w Rzeszowie (komplet 2 sztuk za 20 zł) i jest teraz OK. po stronie kierowczy mam zwykłą 480 a po stronie pasażera 430