Ktory tlumik jest do EE8 a który do ED9 . Wygląda na to ze nr 32 jest do EE ale chcialbym być pewnym bo nie mam mozliwosci obejrzenia ich przed zakupem . I czy na pewno ten do witka ma grubszą rurę ? ..bo teraz mam tlumik z cienka rurą i wyraznie stoi on na przeszkodzie spalinom bo się grzeje zaraz za łaczeniem z srodkowym i nie chcialbym zeby okazalo sie ze nowy bedzie taki sam.
Ostatnio edytowano 2007-03-22, 23:07 przez Dr_, łącznie edytowano 1 raz
a czy są jakies roznice w sposobie montazu ?
Bo teraz mam koncowy od ED9 i czy ten do EE8 bedzie plug & play z tym srodkowym ktory teraz jest... bo na rysunku wyglada jakby te rury byly inne i srodowe tlumiki chyba też
Na 99% jest różnica w mocowaniu. Ktoś kiedyś pisał, że tłumik Ultera (idealnie pasujący do ED9) wymagał pewnych nieznacznych zmian jeżeli chodzi o mocowanie, by podpasował do EE8.
haki mocujace to tam [czlonek meski] ... wazne zeby dlugosc rur byla taka sama i zeby to jakos pasowlao do siebie .. podwiesic zawsze mozna jakos.. gdzies cos przyspawac czy cuś
Niby do innych modeli ale wsyzstko pasuje poza tym ze koncowy jest na cienszej rurze... więc chyba zestawy Ed9 i Ee8 są kompatybilne.
Teraz pytanie czy jak kupię zamiennik seryjnego w Aso to on będzie mi pasował do tego mojego Walkera srodkowego ?
Najprosciej byloby kupic tego konvcowego walkera do zestawu (18743) ale jest drozszy o 150zł a pewnie jakościowo podobny do tego asowskiego zamiennika.