Progi potrzebna pomoc
Wszystkie sprawy techniczne dotyczące naszych kochanych ceerek.

Zawa
Forumowicz

Progi potrzebna pomoc

przez Zawa » 2007-03-29, 09:54

Witam mam maly problem z progami ..poprzedni wlasciciel tak ladnie zalatal dziory w progach kawalkiem blachy przyklejonym na konserwacji a z drugiej strony na zywicy ze teraz mam ladne dziory od strony wew. ok 20 cm :cry: :( i teraz pytanko czy da sie gdzies kupic moze jakies reperaturki ale nie chodzi mi o cale progi tylko o sam koniec zaraz przed tylnim kolem (strone zew, i wew. do po obu stronach sa dziory :wrrr: ) Czy musze sie bawic w latki i spawanie .Nie mam narazie jak zrobic fotek o co mi dokladnie chodzi . Na tej fotce to zaznaczylem , o taki kawalek mi chodzi i od srodka tak samo :( Troche zamotalem ale chyba bedziecie wiedziec o co chodzi :P

giscrx
Forumowicz

przez giscrx » 2007-03-29, 09:58

nie ma takich reparaturek, albo bawisz się w kowala dorabiając łatki albo wymieniasz cały próg, jak by co to mam progi na sprzedaż

[ Dodano: Czw Mar 29, 2007 10:04 am ]
chociaż z reparaturki błotnika można by zrobić, bo tak zachodzi na próg, ale nie wiem czy to nie za mało
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.

Zawa
Forumowicz

przez Zawa » 2007-03-29, 10:27

z tymi nadkolami to nie wypali bo od strony zew. i tak bym musial dorabiac a od strony wew to te nadkola chyba nic nie daja a tam jest taka dziorka jak zaznaczona na fotce ok 20cm dluga od tylniego kola :( chyba bede musial sie bawic w kowala .. A reszta progu jest zrobiona i to nawet nawet (tez poprzedni wlasciciel) i tego wlasnie nie chcialem ruszac