Pisze ten temat ponieważ nie mam pojęcia zielonego jakie wziąść najlepsze przewody i świece i kieruje do was pytanie co kupić i jaka jest cena, jakieś linki ? bardzo prosze. Czy te przewody z allegro są dobre ? te niebieskie ?
jak świeczki to Denso - made in japan, nie ujmuję tu bynajmniej NGK, bo to też dobra firma, ale ja bym stawiał na DENSO
przewody typu janmor bym odradzał, NGK tu by dobrze pasowały
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.
giscrx, eee ale NGK tez sa japonskie. Wiem ze maja fabryki w Europie ale Denso rowniez. Wiec made in japan to one sa tylko z nazwy. Tylko technologia jest w nich japonska.
A co do przewodow to nie ma co oszczedzac. NGK i tyle.
Jeśli ci pomogłem kliknij "pomógł" pod moim postem. --
Sprzedam:
-przepustnica ED9 (czujnik polozenia nietkniety)
-alternator do D16Z6/Civic 5 gen
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.
Oryginalne? Takie rzeczy to tylko w ASO A tak na serio to co to znaczy "oryginalne" w tym przypadku? Bo jak napisalem oryginalne to w ASO a pewnie i tak oryginalne to jakies NGK...
Jeśli ci pomogłem kliknij "pomógł" pod moim postem. --
Sprzedam:
-przepustnica ED9 (czujnik polozenia nietkniety)
-alternator do D16Z6/Civic 5 gen