Nadal problem z lampka pomaranczowa silnika !
Wszystkie sprawy techniczne dotyczące naszych kochanych ceerek.

Dycha
Forumowicz

Nadal problem z lampka pomaranczowa silnika !

przez Dycha » 2005-10-20, 20:42

Pomimo roszenia bezpiecznikow i zadzialania kompa bylo wsio ok 2 dni, dzis 2 razy zdarzylo mi sie ze podczas jazdy lampka pomaranczowa zapalila sie na 10 sek i zgasla, sadzilem ze zappamietal blad i bede mogl odczytac nr bledu. Ale po zatrzymaniu sie i przekreceniu zaplonu lampka czerwona tlyko raz mignie ( wiec ze komputer dziala ) i nic nie sygnalizuje nic wiecej. Zrobilem reseta i znowu po zapleniu sie lampki podczas jazdy i prubie odczytania bledu nic nie mryka. Co to moze byc? Komputer chyba sprawny skoro dziala dioda.
Pozdrowienia dla Hondziarzy !!!

olsen_1982
Forumowicz

przez olsen_1982 » 2005-10-20, 21:12

musialbys sie moze wybrac do elektryka samochodowego (porzadnego) niech ci przebada komputerkiem autko, ja nie mam pojecia co to moze byc, w jakim momencie ci sie zapala ta kontrolka?
[you] wejdz na www.tuningmoto.pl i sprawdz czy ciebie tam nie ma :P

Powiedzialem lekarzowi ze zlamalem reke w dwoch miejscach... powiedzial zebym przestal tam chodzic

Dycha
Forumowicz

przez Dycha » 2005-10-20, 21:45

W normalnej jezdzie jak jade, wczesniej widac bylo czasem na niej ze nie miala styku i wogule nie moglem czasem odpalic teraz zapala sie podczas jazdy ale nic sie z autem nie dzieje jedzie jak jechal .
P.S Juz bylem u elektryka i powiedzial ze jak podlaczy a kontrolka niebedzie swiecic to nci mi nie powiem, na to wychodzi ze musialaby sie swiecic caly czas zeby mi cos powiedzial :(
Pozdrowienia dla Hondziarzy !!!