Co sądzicie o sportowej kierownicy w samochodzie :?: Lepiej prowadzi sie taki wozik :?: Zastanawiam się nad złożeniem. Piszcie wasze opinie Dzieki :lol: [/b]
kierownica ma byc wygodna i to chyba najwazniejsze oczywiscie wyglada to o wiele ladniej a prowadzi sie moze ciut lepiej jesli dobrze sie trzyma w lapkach
zmienilem sboie kierownice na 32cm.... taka sportowa.. jakby to okreslic
przy okazji mialem naprawde calego zawieszenia i nowe sprezyny i musze powiedziec ze jest super
ps.. nie polecam kierownicy mniejszej niz 32 cm..
czemu ?
- zaslania zegary
- na parkingu mamy tzw "krecenie zaworow"
serfyjknie jest 35 cm
a 32 cm jest optymalnie moim zdaniem... mialem kiedys 28 cm - i nigdy wiecej w zyciu
Mi już się moją czasami ciężko kręci - a mam serie :/ - także wydaje mi się, że tak jak mówi malcolm 32cm to max najniższa średnica - chyba, że ktoś ma siły jak pudzian
Dzieki Kaspol ,
szczerze mówiąc to chyba moja ma własnie 28 cm.Byłem ciekaw jak bardzo bedzie cięzko sie krecić no i powiem ze myślałem że bedzie gorzej na poczatku jest źle ale potem sie można przyzwyczaić.Szczególnie na parkingu ale daje rade.Jeżdże też Audi A4 no tam to jest luxus jednak crx to nie auto dla luxusu.Teraz na zimówkach jest ok ale jak sie zmienia na kapcie letnie :lol: ...
No i jak Malcolm powiedział zasłania mi zegary hi. Mimo wszystko nie zamieniłbym jej na inną.