gruby126p1 napisał(a):podlacze sie do tematu i mam pytanko. Zapewne kazdy ogladal F&F 2, na poczatku jest skyline, po odpuszczeniu gazu czy jakos tak leciala mu nie wiem para czy sprezone powietrze. Czy to tez jest jakis zawor upustowy?? jak to dziala i ile kosztuje?? Moze wiecie cos wiecej o tym albo jakis link?? Interesuje mnie jako mega bajer i funkcjonalnosc.
uwielbiam jak ludzie wzoruja sie na f&f
nie wiem czy podtlenek dalej taki dymek (jak w filmi i nfs), ale jest cos takiego jak zestaw "spray show" i to tam sobie dymisz po nacisnieciu przycisku 
ciastosz napisał(a):SQ BOV rowniez obniza toszke zuzycie paliwa, szczegolnie przy palowaniu
) Ogolnie BOV sam w sobie zafalszowuje ilosc powietrza w ukladzie, tak mi sie wydaje, sekewncyjny jest pod tym wzgledem chyba troche lepszy etc...ale moge sie mylic, bo czytalem to juz jakis czas temu, moglem cos pomieszac 

nie jest tak?
dobrze mowiszkukus napisał(a):Tobie instalke robil Grabcio wiec podejzewam a wrecz pewien jestem ze masz DV czyli zawor z cywilnej fury ktory bez zalozenia rurki zwrotnej do dolotu tez swiszczy.

gruby126p1 napisał(a):Ja chcem wiedziec jak to dziala itd wszystko chce wiedziec odnosnie tego uzadzonka.
)BRACIA napisał(a):"purge valve"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości