P@r0w@ napisał(a):a 2,25cala ile to cm hehe z matmy jestem cienki i ile kosztuje taki uklad wydechowy o jakim mowil Loobo,
przeliczniki masz w necie jezeli to taki problem. 2 cale to 5cm wiec tu zmusze Cie do myslenia i policz sobie ile to 2,25 cala

na zyczenie
fazer napisał(a):powiem tak, wspawalem rurke zamias kata i dobija mnie metaliczny dzwiek (rezonans okolo 3500 obrotow) kumpel wstawil to cudo i ma ten sam efekt tylbo brak ttego rezonansu,
ps. z poczatku mi sie podobal ale potem jak usyszlem moja hobde jako przechodzien na chodniku to normalnie masakra, jak przyspiesza to nie widac a juz slychac![]()
[ Dodano: Pon Paź 17, 2005 10:14 pm ]
cerweza masz taki efekt z tym? czy moze tlumi troche drgania, moze jest z bardzij miekkiego materilu i to juz by cos dalo
niewiem czy to za sprawą tego kata czy kolektora,jest głośniej ale mi to akurat nie przeszkadza:),zastanawia mnie tylko wytrzymałość tego materiału w środku,czekam na końcowy jak przyjdzie robie wydech do końca i zobaczę jak to tam wygląda po czasie,gdzieś tam czytałem ze to diabelstwo lubi się wypalac??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości