Stożek dużo daje- przynajmniej w mojej ceerce!
Wszystkie sprawy techniczne dotyczące naszych kochanych ceerek.

fazer
Forumowicz

przez fazer » 2004-09-19, 14:21

No spoko widze ze sie z tematu zrobila mala bitwa,
wy tu tak gadu-gadu a nik nie napisal O JAKI FILTR CHODZI I CZY TO TYLKO FILTR CZY COS JESZCZE, a ja chcialbym to wiedziec tak z ciekawosci :wink:
Honda Turbo :) na zyczenie

NyGaS gaRaz

wotson
Forumowicz

przez wotson » 2004-09-19, 17:30

jak sie dowiedzialem przed chwila Michal i Rafal macie hamownie w projekcie za free na testy

Rafalcrx
Forumowicz

przez Rafalcrx » 2004-09-19, 17:37

Dzieki, jak bedziemy mieli troche wolnego czasu to skorzystamy z zaproszenia. Moze w koncu dojdziemy czy zhamowali Daniela (i jaki byl efekt), bo kraza rozne opinie.
ps. No i zobaczymy Twoja Hondzine

wotson
Forumowicz

przez wotson » 2004-09-20, 00:03

hondzi nie zobaczycie bo hondzi juz nie ma czekam wlasnie na przyslanie z nad morza mi 2 snyka mi zalatwil

zbadek
Forumowicz

przez zbadek » 2004-09-28, 21:10

Witam
Jestem jednym z właścicieli ProjectXS. Chciałbym nawiązać do jakiś wyssanych z palca insynuacji iż Project "BAŁ" się zhamować Daniela.
Otóż jesteś w błędzie. Daniel przyjechał do nas zaraz po Was. I został czterokrotnie shamowany. Dodam że nie wyrażał się o Waszym wykresie jak i o firmie zbyt pochlebnie.
Z tego co mówił to daleko Wam do indywidualnego strojenia samochodu. Nie wiem jak jest naprawdę, co więcej nawet nie mam czasu tego sprawdzać. Denerwuje mnie jedynie rozgłaszanie jakiś niepotwierdzonych i niestworzonych pierdół dotyczących mojej firmy.
Pozdrawiam
Zbadek

michal crx krak
Forumowicz

przez michal crx krak » 2004-09-29, 22:23

do ZBADEK

Witam

Jestem wspolwlascicielem firmy GTR
co moge powiedziec ...
zawital do nas mr. Daniel a slowa jak powiedziales "wyssane z palca " padly dokladnie z jego ust nastepnie byl u nas poraz drugi i nastapilo sprostowanie ze jednak go zhamowaliscie ale wykres momentu , mocy i strat na kolach nie byly bliskie zakladanych ,u nas jak powiedzial tylko moment wyszedl ciut za wysoki ,bynajmniej nie jest to jakis akt agresji czy dezaprobaty w strone firmy project xs gdyz wchodzenie w jakies konflikty sa w naszym zalozeniu bez sensu
Pozdrawiam
ps. dokladnie takie same plotki wyssane z palca ze az glowa boli chodzą o naszej firmie
Ciekawe kto te BAJKI tworzy !!!??????? (hello WOTSON :mrgreen: )
ps2. o waszej firmie Daniel rowniez pochlebnie sie nie wyrazal ale w to nie wnikam (o hamowni nie wspomne )
jesli chodzi o sprzet w niedlugim czasie nasza hamownia zostanie doposazona w funkcje obciązenia (apropos strojenia )

*KOZI*
Forumowicz

przez *KOZI* » 2004-09-29, 23:52

Witam, Ja mam od niedawna kit JR'a dedykowany do crxa Vteca. Zastanawiałem sie jaki kupić, czy jakis zwykły ale stwierdziłem, ze lepiej dolożyc troche kasy i być zadowolontm.
Kupiłem go bo słyszałem duzo pozytywnych opinii, ze jest naprawde dobry...
Jest to direct kit, przez co skraca się długośc dolotu. Byłem na hamowni po założeniu zestawu i wyszło 159,7 KM, niestety nie byłem na hamowni przed założeniem więc nie wiem naprawde ile sam stożek dał, ale poza stożkeim auto jest zupełni eseryjne a seryjnie powinien miec 150 KM chyba, ż ejuz fabryczni emiał troche więcej ale soje lata tez auto ma więc jednak troche ten zestaw dał, też się zdziwiłem...

A tak BTW to może ktoś chce go kupic, zrobiłem ok. 500 Km dopiero, jak już mówiłem jest to direct kit JR'a dedykowany do crx'a Vteca ale do zwykłego tez pasuje...
Cena: 250zł.
Zestaw jest praktycznie nowy, sprzedaje bo akurat potrzebuje kase, potem i tak pewnie kupie ten sam :D
Wszystko idealnie pasuje, sa otwory na podciśnienie, nie trzeba nic kombinować, obejmy itp. w komplecie...
W zestwie jest tez instrukcja wraz ze zdjęciami montazu w silniku crxa:)
I jaki dzwięk fajny :D

zbadek
Forumowicz

przez zbadek » 2004-09-30, 20:26

Witaj Michale!

No widzisz niestety to samo mogę powiedzieć o tym co Daniel opowiadał o Was. Nie mamy zamiaru prowadzić jakiejś z Wami wojny. Oboje wiemy kto tak naprawdę chce nas porożnić zachowując się dwulicowo. Co więcej łatwo możemy porównać nasze i wasze wykresy a zobaczycie że są identyczne. Dlaczego? Ponieważ zasada działania naszych hamownii jest taka sama. Różnią się tylko softwarem do ich obsługi. Co do nas to dziś mnie nie było w firmie ale słyszałem że byliście w odwiedzinach. I jak wrażenia? Mam nadzieję że ucięliście sobie przyjazną pogawędkę z Artkiem. Pozdrawiam.

Ps. Naszą hamownię też niedługo doposażymy w moduł obciążeniowy. :D

wotson
Forumowicz

przez wotson » 2004-09-30, 22:26

jesli chodzi o mnie to ja nie prowadze tez z nikim wojny i nie rozsylam plotek mam swoje zdanie i tyle cos tam slyszalem i nie podaje odoba trzecim co sie dzieje u kogos nie bylem nie wiem a co do filtra no cuz tak wyszlo i trudno niektorzy nie dowierzaja np ja i tyle znam was michal rafal i reszta pomagaliscie mi ja wam i to sie liczy i oby tak zostalo brat byl u was i mu sie podobalo :) papa

pozdro

Rafalcrx
Forumowicz

przez Rafalcrx » 2004-09-30, 22:57

Witam,

No i super, cieszy nas ze zyjemy w zgodzie. To jest najwazniejsze. Jak cos to wpadnijcie do nas chetnie zhamujemy Wam furki, a co do wrazen, to calkiem fajnie tam macie i podobalo nam sie. Mam wielka nadzieje ze bedziemy zyc w zgodzie a nawet ze soba wspolpracowac. Z tego co powiedzial Artek to profil Waszych uslug jest troche inny niz nasz (My glownie nastawiamy sie na chiptuning), wiec mozemy sie wzajemnie uzupelniac. A Daniej niech poroznia i tak nic mu to nie da. Jutro sie do Was wybieramy, mam nadzieje ze uda nam porozmawiac.
Wotson, jest ok, wpadnij na lotnisko to pogadamy, cos dawno Cie nie widzialem.
I zycze zebys w konciu zrobil tego swojego bolida, bo za rok w Modlinie trzeba pokazac ze Krakow rzadzi. My bedziemy szykowac demo car`a na Modlin. Plany mamy ambitne, i mam nadzieje ze zrealizujemy je.
Pozdrawiam wszystkich!!!

rudzinski
Moderator

przez rudzinski » 2004-10-19, 07:28

chlopaki jak tak chetnie hamujecie autka za free to moze ktorys zaoferuje sie i shamuje moja Hondke :?: :?: :wink: np za piwko :wink: 8)

Endrju
Forumowicz

przez Endrju » 2004-10-19, 07:50

Ej, a moderator śpi? Dwie podstrony bzdurnych kłutni i obrzucania się jakimiś podejrzeniami... :?
ARG Performance
Mechanika, tuning, serwis. Przygotowanie samochodów do sportu i na ulicę.

Telefon - 790-898-832

fotolog.argperformance.pl

Iron man
Moderator

przez Iron man » 2004-10-19, 14:36

Ale za to ciekawie się to czyta...
:O

Mariusz19b
Moderator

przez Mariusz19b » 2004-10-19, 15:54

wlasnie jest przyjemnie na koncu bedzie zdjecie o zaprzyjaznionych sasiadach :wink:

Iron man
Moderator

przez Iron man » 2004-10-19, 16:46

... i hamowanie dla wszystkich za gratis ;)
:O

Poprzednia strona   Następna strona