w serii. Jedyne co zrobiłem to wypolerowałem te zawory, komore spalania..lekko przepustnice..planowanie minimalne...zwazylem mase zaworów i ich masy są praktycznie równe. Jedyne co jeszcze sprawdze to mase korb i tloków. Wypoleruje denka tłoków i moze korby...zobaczę...
- tak zeby byla powierzchnia chropowata ). I moze takie ładne kola rozrządu
.
jedyne co to widoczne sa na nich rysy - najprawdopodobniej z jakis opiłków które znalazłem w smoku pompy. Mozliwe ze ktoś przy wymianie panewek nie wyczyscil silnika i zostały te opiłki. Panewki głowne tez cyc malina
:D
głowica tez...roznica jest zdecydowana..to prawda. Cieszy mnie to że panewki całe, bo ja odkrecilismy smok i przechyliłem go to zaczely wyplywac blyszczace opiłki i juz myslałem ze moje panewki będa wygladac jak twoje
..ale ufff....na szczescie całe.

,aha jak bedziesz skladal korby zadbaj zeby gwinty i nakretki byly idealnie czyste ,nakretki na korbach maja geste uzwojenie i jakikolwiek syf przy dokrecaniu potrafi je uszkodzic ,wiec sterylnosc przedewszystkim ,powodzenia 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość