1 gdzie jest wiecej miejsca z tylu w maluchu czy ceerce?
2. ile trzeba miec wzrostu aby sie nie schylac siedzac z tylu.
3.aby bylo miejsce na nogi z tylu czy duzo tzeba przesunac przedni fotel kierowcy.mam 176cm wzrostu.czy wtedym mial bym mozliwosc wygodnie siedziec z przodu.
za odpowiedzi z gury dzięki
1. maluch to jest karakan i niema co porównywać do ceerki
2. nie znam odpowiedzi
3. z tego co wiem dużo wyższe osoby od Ciebie wygodnie jeżdżą ceerkami więc sie nie martw o to
1. w ceerce
2. wysokosc 2 letniego dziecka ? 3. mam 183... i ewidentnie za mna sie nogi nie mieszcza.. tak zeby mi bylo naprawde wygodnie inna sprawa z pasazerem... bo tam jest duuuzo miejsca i nie ma kierownicy
ostatecznie.. polecam tylny fotel do wozenia pieska... albo piwa albo kurtki raczej sie tam nie sadza ludzi - nie tych o zdrowych zmyslach hehe
heheh pod fotelem nie ma praktycznie wcale miejsca na nogi(bynajmniej o rozmiarach powyzej 43,44 i do tego w zimowych butach) z tylu ogolnie sie az tak zle nie siedzi, choc ja jestem troche za wysoki - 180cm i nad glowa mam moze jakis 1cm miejsca:) jesli przesuniesz przedni fotel na maxa do przodu to z tylu idzie wysiedziec(sam odbylem juz z tylu kilka podrozy i nie narzekalem az tak bo na CRXa nie idzie narzekac... pozdrawiam
a tan gadacie ja jechalem juz w 5 i to z tylu goscie po 180-190 zwrostu przez 500 km, spowrotem juz w czterech i z tylu nizskie osoby i bylo im wygodnie, z tym ze ja mam fotele na maxa do przedu bo tak lubie
ja tez nie mam problemu z miejscem z tylu bo tylna kanapa zostala wykrecona i jej nie wkrece ! jechalem z 3 osobami i ta 3 podziwiała widoki przez szybe lezac na plecach ajjj :mrgreen: