CZy ktoś może dać zdjęcia rozpórek od dołu już zamontowane w samochodzie?? Kupiłem komplet i nie wiem, gdzie dokłednie je przykręcić... I mam jeszcze jedno pytanie: górna przednia rozpórka dotyka silnika po zamontowaniu i opiera się na ~mieszku podciśnienia??!!??, oczywiście zdjąłem ją i ... nie bardzo wiem co zrobić. Może ktoś miał podobne problemy lub wie co zrobić. Mam ED9 D16a9 92 rok. Rozpórki są orginalne (MEGAN RACING CRX / CIVIC 88-00) i powinny pasować.
przednia gorna zaloz nad listwą wtrysk. masz regulacje wiec mozesz podniesc je nieco wydluzajac ją.
rozporki gorne montuj na podniesionym aucie.
dolne rozporki dokrecasz na posadzonym aucie.
dolne rozporki montujesz w miejscach tam gdzie wachacze dolne stykaja sie z podwoziem.
części tuningowe z USA D,B-series!! zawieszenia ES/sprzęgła/oświetlenie/felgi/rozporki/pierścienie/tłoki/panewki/uszczelki/doloty i wiele innych!!
Pomiary AFR, Gtech obd2/obd1/obd0 Modyfkacja i strojenie komputerów (ulica+hamownia) Crome Pro, Turboedit, Bre, Hondata ---------------
gg:175578, tel:500410476, www.merfiebay.com
arturs-nie przejmuj sie ta gorna,ja tez tak mialem i reszta tez,a jedni mi gadali ze mam auto po bombie, ,ale jak ja rozkrecisz tak zeby nic nie bilo to gwint bedzie slabo trzymal,ale innej opcji bez przerabiania nie ma, niestety...