Przekopałem wątki na tym forum lecz nic nie znalazłem na ten temat :/
Auto CRX II gen silnik A9
Mam taki problem jakąś 1 godzine temu wrocilem ze sklepu, juz mam wjeżdzac do pseudo garażu (trzeba podjechac pod taka mala goreczke
) i auto mi zgasło (nie pierwszy raz). Próbuje zapalac przekrecam kluczyk - wszystkie kontrolki sie zapalają, slysze jak przekaznik tyknie i próbuje zapalić i tu zonk nawet nie ruszyl rozrusznik, wszystkie kontrolki zgasly ! Próbuje jeszcze raz i nic, nie ma w ogole prądu w aucie, po przekreceniu kluczyka kontrolki sie w ogole nie zapalają, zegarek nie swieci, swiatla nie swieca, centralny zamek nie zamyka, nie ma nic ! No nic ide sie wiec przebrac, bede grzebal, jakie bylo moje zdziwienie kiedy wrocilem, przekrecilem kluczyk i kontrolki sie zapalily przekrecam zeby zapalic i znowu to samo. Zaczalem patrzec pod maske, minela kilka minut i znowu to samo przy przekreceniu na pozycje rozrusznika slychac mocne cykniecie spod maski i wszystkie kontrolki gasną. Wlasnie wrocilem od auta i teraz w ogole nie reaguje na przekrecenie kluczyka. Przekaznik przelutowywalem jakby to cos wnioslo do sytuacji (dziala on dobrze). Zauwazylem jeszcze jedno - wlaczajac alarm w aucie miga dioda od alarmu - mimo to centralny nie zamyka, oprocz tego nie ma w ogole oznak pradu w calym aucie !!! Aha akumulator jest jak najbardziej ok.
Uff ale sie opisalem.
Wie ktoś z szanownych forumowiczów co sie zepsuło w moim aucie ?
pzdr

BEZCENNE
pozdro