faykee napisał(a):Pierścienie centrujące Ci nie zaszkodzą, choć i bez nich tez da się jezdzić. jezeli w przedziale prędkosci 80-120 km.h bedziesz miał bicie to zakup. jesli nie to mozesz jezdzić bez. Nakretki w crkach mają to do siebie że są stożkowe i w pewien sposób same układają dobrze felge, jednak oczywscie zdazają sie wyjątki.
moze ma kto jakies foto bylbym wdzieczny
za porady teraz juz moge zamawiac te fele
Nagus napisał(a):jestes pewien co do ET 45 !?... bo tez jestem w fazie szukania jakis 15".... i nigdzie nie znalazlem ENZO z ET 45
pozdrawiam
pozdrTJ napisał(a):Seryjne nakrętki są sferyczne, do alu lepiej kupić komplet nakrętek stożkowych. Pierścienie mogą być z plastiku, aluminium lub stali, ja jeżdżę od prawie roku na aluminiowych kupionych na Allegro.
mike napisał(a):TJ napisał(a):Seryjne nakrętki są sferyczne, do alu lepiej kupić komplet nakrętek stożkowych. Pierścienie mogą być z plastiku, aluminium lub stali, ja jeżdżę od prawie roku na aluminiowych kupionych na Allegro.
Nie wprowadzaj kogos w błąd spotkałem sie z alusami na sruby stozki i kule niech najpierw kupi fele i bedzie wiedział jakie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość