ja walkowalem podobny temat kilka miesiecy!!
na 99% bedzie to czujnik. zaczalbym od tego duzego co jest pod wtryskiem, a potem te dwa z przodu.
i radze nei wymieniac na zamienniki bo mi tez nei dzialaly. kupilem w servisie i wszystko dziala jak trzeba:)
pozdr
Wiem Masiusz19b Dzisiaj po bydgoszczy troche pojezdzilem i przy takiej temperaturze powinien sie zalonczyc chociaz gdy zakonczylem jazde a on nic i temperarure trzymal wysoka silnik, co moze byc? wentylator sie sypnal? Pzdr.
[ Dodano: Wto Cze 14, 2005 9:35 pm ] Dominik- a jaki jest koszt tych czujników?
- wentylator wlacza sie jak silnik ma odpowiednia temp.
- moze byc problem gdzies z podlaczenie proadu do wentyulatora
- jalies masz wlaniety termostat i przepuszcza za bardzo, to moze go chlodzic za mocno i cooler nie ma po co sie odpaalac
jeszcze nie wiem bo czekam na amory(sklep sie niewywiazal w czasie mialy byc na czwartek rano dzis dzwonilem i jeszcze nic) chce za jednym zamachem zrobic wszystko u mecha, Napewno was poinformuje pozdrawiam
[ Dodano: Pią Cze 17, 2005 1:18 pm ] ps Najlepsze jest to ze w miedzy czasie jezdze sobie cinqocento HEHEHE Jezu jak w tym kiedys gralo
A czy nie daloby sie tak podlaczyc wentylatora zeby potrafil chodzic po wyjeciu kluczyka ze stacyjki :roll: Kiedys tak mialem w accordeonie '97 :idea: W sumie bardzo by sie przydalo takie rozwiazanie bo juz raz mi plyn chlodniczy nieco wykipial (przez wyrownawczy) jak w upalny dzien sobie troche poszalalem a potem zgasilem autko (wiadomo wentylator nie mial jak sie wlaczyc) :?
Juz sie nad tym zastanawialem i nawet bylem w paru miejscach zeby stwierdzic czy napewno jest to niezbedny zabieg i odziwo odpowiedz brzmiala NIE.. Nie wiem do konca czemu go wywalilo ale zdazylo sie to tylko raz (i to po zgaszeniu silnika) :roll:
"Some people tell me that I need help, Some people can fuck off and go to hell.."