Witam, mam problem bo kupilem sprowadzona ceerke i w papierach jest napisane ze ma klimatyzacje...a tak naprawde to ona nie ma klimy z kolei facet od ktorego kupilem hondzie mowi ze nie robili w hondach crx klimy... czy wy spotkaliscie sie z seryjna klimatyzacją ? (dobrze ze numery nadwozia i silnika sie zgadzaja)
podobno teraz wyciagaja co mogą ja swoją odebrałem na stalówkach bez radia głosnikow... zero audio tylko okablowanie zostalo ... chociaz z tym nie bedzie problemu
to ja odswieze temat....
ten sam problem co Macias_TS, ale nie mam przycisku
w kabinie "A/C" ale z kolei w papierach wpisane....
jak wyglada fizycznie klimatyzacja? bo nie mam pojecia
ta pompa itp i gdzie tego szukac? z gory dzieki za pomoc
a co do klimy wyglada to tak ze masz to przykrecone(patrzac z przed auta pod maske) poprawej stronie bloku na dole i jest polaczone paskiem i wychodza z tego wezyki.wspomagania niemasz wiec sie nie pomylisz.
nic nie mowcie... ja wczoraj spedzilem 70km jazdy po zatloczonym w cholere berlinie, stojac w korkach.. w czarnym crxie, bez klimy... MASAKRA.... bylo 34 stopnie....
skwierczalem jak frytka na patelni
Ja mam niestety tak samo,ale ze mna nie było az tak zle!,gościu z tyłu musiał kilka minut gimnastykowac sie zeby za mocno nie dotknać rozgrzanej skaji.(co chwile sie parzył)