Do przodu kolego na pierscieniach z mdfu przykrecanych do drzwi zakladach 16,5 (sciagasz ten koszyczek plastikowy) a do tylu mozesz zamontowac pierscienie od spodu uchwytow i tam ci bez problemu wejda w/w elipsy, pozdro
no to wyglada jak siatka tamaskownica czy cos-wlasnie wolalbym zakryc glosniki - wiesz u mnie na osiedlu potrafia wahe spuscic wezykiem z baku -kumplowi radyjko rabneli ostatnio wiec nie chcialbym sie chwalic co ja mam - po prostu chcialsym to zakryc wlasnie ta maskownica i sie glowie jak zamocowac glosniki z tylu zeby bylo ok- sproboje patentem kolegi bonczka . z przodem problemu nie bedzie bo patenta mam
tak - ale ja mam takie glosniki ze musze jakies tulekji stosowac inaczej membrana napierac o ta maskownice i z tym sie musze uporac
glosniki sony xplod XS-F693N 6"x9" <--- maja bardzo elastyczna membrane o dosc duzym skoku i dlatego musze kombinowac
pozatym mocowanie glosnika srednio i wysoko tonowego jest kilka cm wyzej (mimo ze na srodku glosnika) od otworow montazowych zamego glosnika - poszukaj na necie fotek glosnikow jak ci sie chce - ja nie mam takowych