gwarancja nie robi roznicy bo obydwa radia sa kupione jako nowki i leza w domu. Tylko nie wiem Ktore wybrac do swojego samochodu bo drugie idzie do samochodu rodzicow;) musze zdecydowac na sucho, nie mam mozliwosci sprawdzenia tak ze bedzie to ostateczna decyzja raczej:/ kusi mnie te dvd itp.
danny69 napisał(a):Ja bym opchną te dwa radyjka i kupiłbym wyższy model Pioneera
Dziekuje za takie rady. Pisalem Radia sa nowe i ktore wybrac. To Gdzie bys je sprzedal i jakie kupil mnie nie interesuje, jestem tylko ciekawy ktore bedzie lepsze.
Jak potrzebujesz radia do lajtowego słuchania muzy to bierz to z DVD. Jak do radia oczekujesz czegoś więcej niż charczenie przy 1/5 mocy i zawiasach na każdej dziurze to bier Pajoniera.
Ja bym wziął Pioneer'a...jakoś mimo wszystko wydaje mi się solidniejsze (choc ponoć te delakowschodnie nie są złe) no i jest firmowe,a ja przynajmniej wolę rzeczy firmowe jeżeli chodzi o elektronikę
Im więcej masz na coś czasu, tym większa szansa że nie zdążysz tego zrobić
Tylko pioneer. To ci jakoś zagra.
A co do tej chińszczyzny to nie byłbym tego pewien.
Zresztą skąd takie dziwne pytanie- skoro masz obydwa radia to poświęć 10 minut i zrób test odsłuchu u siebie - przecież wystarczy do kostki radio podłączyć. Chętnie bym się dowiedział jak Peiying wypadnie w porównaniu do firmowego radia
najpiekniejsza muzyka: b16a2 w 5500-8200 rpm, i to x2 ]:->
Przecież Peiying to polska firma a nie jakiaś chińszczyzna... :] Miałem głosniki tej firmy kupione za 60zł... grały lepiej niż "firmowe" za 150zł... Najlepiej posłuchaj jednego i drugiego radia na tych samych głośnikach i sam wybierz...
Normalnie dam sobie siurka uciąć że wcześniej czytałem na ich stronie że jest to "polska firma która ma wkroczyć na rynek i wystartować z kampanią reklamową itd"