TRANSMITER co myslicie na jego temat
Coś dla crxowych audio

Los Czaros
Forumowicz

TRANSMITER co myslicie na jego temat

przez Los Czaros » 2008-11-07, 06:45

witam! mam radyjko xplod cdx gt200 (niestety nie ma ono wejscia usb) i tak kombinuje jak zalatwic sprawe tego zebym mogl podlaczyc pod nie odtwarzacz mp3, pendrivea, krte pamieci, lub telefon. myslalem o jakiejs przejsciowce zakonczonej "jack'iem" i zeby ja wpjac w aux i teoretycznie niby powinno cos tam odbierac natomiat nie mialbym mozliwosci zterowania z radia przenosna pamiecia ktora w danym momencie jest podpieta pod radio (np. tak jak to jest gdy wepniemy przenosna pamiec w usb w radio ktore jest w nie wyposazone- bezproblemowo sterujemy bezposrednio z radia). znalazlem na allegro cos takiego http://allegro.pl/item477221881_transmi ... kazja.html i zastanawiam sie jak z jakoscia dzwieku. to zalatwialoby moja potrzebe tzn przez ten transmiter mozna sterowac urzadzeniem ktore jest pod niego podpiete. obawiam sie tylko tych fal radiowych, moze jest jakis myk zeby polaczyc ten transmiter przewodzikiem z radiem lub moze jest zupelnie inne urzadzenie do tego. podpowiedzcie co zrobic (tylko nie piszcie zebym zmienil radio na takie ktore ma wejscie usb bo na razie mnie nie stac). pozdrawiam
Los Czaros Madafakos :)

cayenne
Forumowicz

przez cayenne » 2008-11-07, 09:54

miałem coś podobnego.. jak dla mnie grało z jakością radiową ..
do cd to nie miało porównania.. ale słuchać się da

powiem jeszcze że niektórzy (większość ?)nie słyszą różnicy :)
O! Ooo! Spider Pig! Spider Pig! Spider Pig! Does whatever, what Spider Pig does! Can he swing from a web? No he can't, he's a Pig. Look out! He is a Spider-Pig
http://pl.youtube.com/watch?v=uyAwFw0eX ... re=related hard to kill

Los Czaros
Forumowicz

przez Los Czaros » 2008-11-07, 10:07

oki... wielkie spasiba... chyba sobie zamowie bo zaden to wielki wydatek (najwyzej jak mi sie nie bedzie podobalo to bedzie lezec w szufladzie ;)
Los Czaros Madafakos :)

Kaspol
Forumowicz

Samochód: crx ee8

przez Kaspol » 2008-11-07, 10:39

ja mialem taki porzadniejszy i powiem ze gral tak samo jak cd :ok: