Neo chcesz aby powstał dzial car audo :?:
Wczesniej meczylem malcolma o VT powstal i co dzial ucichł a na poczatku bylo duzo chetnych :mrgreen:
tak moze byc z car audio :roll:
[center][glow=blue]Pozdrawia WALLY czytaj: Łoli :-] [you] hello Witam na stronie CRX INFO [/glow][/center]
Czarny
przez Czarny » 2004-07-26, 12:06
siemka
noooo jestem za działem car audio !!!!
napewno będe robił wszystko żeby nie było na nim nudno ponieważ bardzo bliski jest mi ten temat !!!
a jeżeli komuś trzeba pomóc z wyborem sprzętu, kupnem w sklepie ze zniżką oraz montażem ( RMS- car audio ) to zapraszam bardzo chętnie pomoge ...
osobiśćie uważam, że w jeśli chodzi o robienie muzy w samochodzie TO JEDYNE NA CZYM MOŻNA OSZCZEDZIĆ TO TYLKO !!!!!
WZMACNIACZ, KTÓRY BĘDZIE CIĄGNĄŁ TYLKO SAMEGO SUBA !!!
poniewaz mało który z was by się kapnął czy gra mu wzmacniak za 1400 czy za 400 bo różnica dostrzegalna jest tylko przez prawdziwych audiofili !!
a co do reszty to każde 50 zł w góre to spora różnica przy sprzęcie z wyższej pólki, lecz nie zawsze super sprzęt zagra super w każdym samochodzie, wiec polecam tez podlączenie paru glosniczków przed zakupem
a co moge polecić : przednie systemy Rainbowa - sprawdzooneeee w wielu autkach - grają cudnie jak za tą kase
Suby EM-PHASERA pięknie grają
aa wzmacniacze - signat robi cudeńka
a odradzam JBL głosniki ( systemy i suby ) systemy może nie są najgorsze, ale niskie tony mają strasznie lipne, a suby może robią trzęsnienie ziemi ale nic poza tym !!! jak dla mnie to wydają one takie tępe dudnienie jak ze studni !!
SUUUPER systemik robi KICK ale trzeba mu dobry piec zapewnić, ale z nim to móglbym chyba bez suba jezdzić bo grają nieziemsko ( bardzo mocne uderzenie mają dzięki potężnym magnesom oczywiscie trzeba wyciać blache pod nimi w drzwiach co by mialy gdzie chulać )
Zgadza sie Czarny, do systemów polecam klasy sredniej Hertz klasy wyzszej Dego głosniczki naprawde potezne jak na 16.5 cm a jakosciowo pieknie grają. Emphaser robi bardzo dobre suby sam miałem Impulse S3 no i powiem ze 30cm tej firmy to jest moc :mrgreen: Co do wzmacniaczy jest ich wiele i wiele jest dobrych, na początek polecam blaupunkta 4100 mozna go zdobyc np na allegro za 350zł a pociągnie suba i system przedni :wink: Z wyzszej klasy polecam firme Steg, Alpine (nowa seria) Audison, Genesis.
P.S
to kiedy ten nowy dział ??
jest kilku chętnych, kilku znawców damy sobie rade :lol:
Hahaha a czy jest sens inwestować kasę w sprzęt z górnej półki a słuchać na nim płytek nagranych z mp3??? Moim zdaniem raczej nie. Co do alpharda maja oni dobre i tanie modele i maja też tandetę polecam zerknąć na stronę http://diyaudio.pl
Jung's Gang Siara Dla Gorzowa Wlkp.
Ale DRIFTING w dobrym stylu jest spoko!!!
To jest moje mazenie ale caly komplet razem z tymi swiecącymi do basu niewiem czy sie orientujecie :?
Kto byl na rajdzie :lol: na karowej to zapewne wie tam był DemoCar wyposarzowy w cały ten sprzet :twisted:
[center][glow=blue]Pozdrawia WALLY czytaj: Łoli :-] [you] hello Witam na stronie CRX INFO [/glow][/center]
-=:[Młody]:=-, jak masz dobry odtwarzacz to mozna słuchac mp3, podczas jazdy nie usłyszysz wiekszej różnicy. Podczas postoju inaczej.
wally, Powiemtylko, że nie lubie miec tej firmy w aucie :twisted:
Only Techno Music
Czarny
przez Czarny » 2004-07-26, 21:35
ehhhh wally srki ale ja tez hate this shittt !!!! moze niezle telewizory robią ale sprzęt car audio to mają do bani .........
bleeeeeeeee .......................
a co do sluchania nagrywanych ply z mp3 to nie pitolcie mi tu bzdur bo uwazam ze sluchanie takich plyt na dobrym sprzecie to nie pomylka do cholery bo moge ci nagrac plyte z mp3 w takiej jakosci ze nawet nie bedziesz wiedzial ktora to ktora i co sie z tym wiaze to nie masz wogóle racji ze sluchanie plyt nagr. z mp3 na dobrym sprzecie nie ma sensu !!!
a po 2, 3 i 4 to naj...any jestem i naja...ny i srki, że się rzucam ale takie moje zdanie i nie moge siedziec cicho !!!
Ostatnio edytowano 2004-07-26, 21:43 przez Czarny, łącznie edytowano 1 raz
powiem tak ja nieznam sie na car-audio głośniki podobają mi sie tylko wizualnie niewiem jak grają bo sie nieznam.
Moze i powiniem powstac dział car-audio tylko kto bysie nim zajmował według mnie powiniem byc jakis moderator :wink:
Czarny
przez Czarny » 2004-07-26, 21:47
hehehe spoxik staryyy od dziś mów mi moderator
hehe jak lubisz wygląd to myśle ze spodobaly by Ci sie glosniki prostokątne hehehe widziales kiedys taki ????
w usa są one popularne i ponoć lepiej grają jak okrągłe
AAAA tak wogóle to waszzeeee zdrowie !!!!! i waszych furek oby jak najdluzej dawaly wam radoche !!!!
Witam was koledzy tak czytam te posty i pomyślałem ze mogie sie zająć tym działem car-audio poniewasz mój stary zajmował sie kiedyś zawodowo i hobbystycznie w montowanju takiego sprzetu a i ja nie powiem mam jakąś wiedze na ten temat POZDRAWIAM WSZYSTKICH NIECH MOC BASSSSSU...............BEDZIE Z WAMI !!! :mrgreen:
a Jeśli sie mylisz i zajme sie nalerzycie tym działem i przyczynje sie do jego rozwiniecia i modernizacji a widze ze niewiecie do końca co to za dział miał by powstać MUZA JEST 3 NAJWAZNIEJSZA RZECZĄ PO SILNIKU I HAMULCACH W SAMOCHODZIE