Czy wszędzie są ćwaniaki w serwisach car-audio?
Coś dla crxowych audio

Silniczek
Forumowicz

przez Silniczek » 2009-03-18, 23:10

Jak ktos jest na tyle glupi ze nie potrafi podlaczyc kilku kabelkow lub uzyc google no to niestety musi placic. :-) Jest popyt, jest podaz, uslugi kosztuja. Nie chcecie nawet wiedziec ile takie podlaczenie suba by kosztowalo w UK, o jakiejs najprostszej blacharce (nadkola) czy malowaniu nie wspomne.
Mialem lekka rdzawke w ED7 na tylnich nadkolach, £300 za "naprawe rdzy" + prysniecie podkladem, jak chce pomalowane w kolor (czarne) to £450.
Sprawdzalem wszystkie okoliczne warsztaty, jeden zjechal na £400 :-)
Skonczylo sie na betonowaniu, spreju i polerce.
Nie ma co narzekac tylko samemu sie wziasc do roboty, to nic trudnego, a jak jakis zaklad komus cos spieprzyl to zawsze mozna reklamacje skladac, ja zawsze jesli juz ktos cos mi robi to sprawdzam zanim zaplace czy jestem zadowolony, jak nie to poprawiaja, proste.
Ciężko jest bez basu...

dewota

przez dewota » 2009-04-30, 00:28

saintmc napisał(a):Jeżeli chodzi o Warszawę, polecam zakład Video Car Audio.
Prowadzidzi go mój znajomy, ma duże doświadczenie w temacie.
Adres C.H Arkadia poziom H -2. Ja by się ktoś wybierał to niech wspomi że jest odemnie.

[ Dodano: 2009-01-20, 11:27 ]
Widziałem że chłopaki z Civic klubu do niego jeżdzą.

także polecam, zakładałem u niego sprzęt i jak narazie jestem zadowolony.

BROOKLYN-D16A8
Forumowicz

przez BROOKLYN-D16A8 » 2009-04-30, 21:31

Morti napisał(a):Koledzy, dziwicie się, że w zakładzie car-audio kasują i po 200 zł za założenie wzmacniacza. Weźcie pod uwagę, że jest to przeważnie stała stawka niezależnie od auta. W CRX fakt faktem pociągnięcie instalacji jest bardzo banalne. Ale w niektórych samochodach nie jest już tak różowo, trzeba rozkręcić sporą ilość plasticzków i innych rzeczy.

Popieram, w CRX zrobilem audio 2.1 w kilka godzin, w Accordzie 19,5 godziny :blee:
[you] Jeśli nie masz po co żyć, to żyj na złość innym :D

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Honda/crx/18282

Poprzednia strona