Kwestja przyzwyczajenia ale naprawde brakuje z tyłu głośniQw !!
mam z przodu pionki model TS-G1718 (oszczędna wersja bo kasy niebyło
) a z tyłu woże skrzynie z głośnikiem Magnata Power Bull 3000 
) a z tyłu woże skrzynie z głośnikiem Magnata Power Bull 3000 
Przeloz te co masz na przodzie do tylu i na przod zamontuj pozadny zestaw! Jak idziesz na koncert to nie sluchasz przeciez plecami?

ale kiedys kupilem tube do lanosa bo tam duzy mialem bagaznik i skrzynia tak ladnie nie grała. W Crce niestety ma za duzą moc i nie czuc tego samego (inaczej wycisza sie bas). Tam jeszcze wyciszala mi kanapa bo byl to sedan. Niestety mam dalej tube w hondzie bo nie mam hajsu zeby wymienic na skrzynie ale tak czy tak to spelnia swoją role

Davids napisał(a):Bastek, oj mylisz sie wystarczyło żebyś sie zemną przejechał ... wysokie i średnie słychać z przodu i niskie z tyłu i brakuje jeszcze średnio wysokikich z tyłu !!
Kwestja przyzwyczajenia ale naprawde brakuje z tyłu głośniQw !!
mam z przodu pionki model TS-G1718 (oszczędna wersja bo kasy niebyło) a z tyłu woże skrzynie z głośnikiem Magnata Power Bull 3000
)
Tą kase co masz przeznaczona na glosniki na tylu to lepiej dolozyc ja do przedniego systemu. Zagra lepiej
Jak wczesniej Herman pisal: glosnik z przodu daja jakis tam bass a reszte uzupelnia sub i wtedy nie ma efektu ze bas slychac z tylu
I tylko skrzynia, zadnych tub!! 
ale co 4 głośniczki to nie 2

Lepiej zainwestowac w dobre glosniki na przod niz wsadzic byle co na przod i tyl.

pozatym i tak mi skrzynia plecy masuje 
Davids napisał(a):tak samo możesz powiedziec: A jak siedzisz w domu i amsz kino domowe to wolisz słyszeć z przodu czy z wszystkich stron ??
ja tam wole słyszeć z każdejpozatym i tak mi skrzynia plecy masuje
Z przodu powinny byc wysokie i srednie tony a tyl to bas
dobry bas
i wtedy nie ma efektu jak ktos napisal ze slychac bas od tego co jedzie za toba 
... kwestia podejścia do sprawy ... nie mówie ze niejest tak jak mówisz ale przedstawaiam też swoją opinie ... wszyscy chcą mieć koncert ja chce kino

Davids napisał(a):pozatym jak głośniej słucham to i tak niesłychać gdzie gra skrzynia
Dobra koniec OT bo temat jest o glosnikach na tyl 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość