jaki sprzet??
Coś dla crxowych audio

xdeadly
Forumowicz

Samochód: ZF1

przez xdeadly » 2008-08-03, 23:51

A ja sobie wstawiam na tył i tyle.... a ty sobie ponarzekaj i pokracz TYPE-R :P

TYPE-R
Forumowicz

przez TYPE-R » 2008-08-03, 23:54

xdeadly napisał(a):A ja sobie wstawiam na tył i tyle.... a ty sobie ponarzekaj i pokracz TYPE-R :P

Nie narzekam i nie kraczę. Pytam sie Ciebie czy znasz sens montażu głośników z tyłu. Nie znasz sensu, a mimo to chcesz wydać XXX złotych na te głośniki, chociaż sam nie wiesz po co. Dla mnie to jest po prostu śmieszne :D :rotfl: :)
MYŚLĘ, ŻE POMOGŁEM :ok:

xdeadly
Forumowicz

Samochód: ZF1

przez xdeadly » 2008-08-04, 00:00

Ja pier... , czy ty w ogóle czytasz to co piszę ? Napisałem wczesniej po co je wstawiam, a skrzyni nie mam zamiaru ładowac i zagracać sobie bagażnik, poza tym u kumpla grał tylko przód , dał coś z mocniejszym basem na tył i od razu efekt jest inny. Więc nie wmawiaj mi że nie wiem po co je kupuję ok ? Jeżeli Ci nie pasują głośniki na tł to ok, wyraziłeś swoją opinię ale nie musisz tego noon stop wmawiać innym :] Z resztą, wisi mi to co o tym myślisz :P Walę w kimę :D dobrej nocy życzę :P

[ Dodano: 2008-08-07, 17:51 ]
A więc mam nowe pierdziawki na tył ;) Tylko że nie Hertze jak planowałem a SinusLive 165w, a dla tego te ponieważ gadałem z kolesiem który zawodowo zajmuje się CA i polecił mi właśnie te. I nie ważne jak grały by te Hertze i nawet mnie to nie interesuje, bo po zamontowaniu sinusów basik tak zapierdala że mi półki nie półki trzeszczą w aucie a dzwięk jest czysciutki i przyjemny :D ... Ładnie się zgrywają z Helixami na przodzie :D I w cale mi teraz nie jest potrzebna tuba czy inna skrzynka na kartofle w bagażniku :) No i wszystko jest napędzane samym radyjkiem bez wzmaka ;) Tak więc polecam te sinus'y ;) http://www.audiosklep.pl/sinus-live-sl1 ... a2bbd1b4fc

Poprzednia strona