Dawca44 napisał(a):Ja tylko dodam, że Zwierzu wcale taki pasjonat serii nie jest, bo sam chce wymienić seryjne głośniki![]()
![]()
A tak na poważnie, to ja wcale nie chcę wcisnąć mu od razu wzmaka i suba, tylko pomóc zrobić coś porządnie grającego, za kasę którą może dać za rzeczy słabsze jakościowo i nie tworzące sceny. Posłucha, popatrzy, zdecyduje
prawidłowo
i po koleżeńsku 

.Jakieś zabudowy z laminatu czy coś w tym stylu odpada,najprawdopodobniej będzie to coś co ma się schować pod seryjne maskownice,w "najgorszym" przypadku tweeterki jakieś dodatkowo no i gdy mi basu zabraknie (bardzo lubię DNB i punkrock) to żeby się dało podpiąc pod to jakąś małą tubeczkę do bagażnika...ale jak mówię nie jestem audiofilem jakimś i nie zamierzam tego przerabiać ani grzebać przy tym, raz z powodu specyfikacji mojego osiedla gdzie jestem zmuszony trzymać moje autko pod gołym niebem a wierzcie mi że ptrafią sie tu dziać cuda na kiju, dwa że mi szkoda kasy na audio,trzy że aż tak dużo muzyki nie słucham żeby się w to opłącało inwestować
.Z Tobą Dawca na pewno się jeszcze zobaczę i obadamy na żywo co i jak,a z bar_oo się na bierząco konsultuję (czytaj zamęczam biedaka gdy ten skontuzjowany jest
??
Ale według mnie pomysł jest trafiony, wygląda estetycznie, praktycznie jak seria; gra fajnie - seidziałem w tym aucie i słuchałem.