Czy to mi się opłaca?
Coś dla crxowych audio

wilek
Forumowicz

przez wilek » 2007-04-18, 13:31

jak moze jakies radio grac na biednych głosnikach nie no sora. Piszesz ze dobrze grały jak na seryjny zestaw a on nie chce seryjnego tylko cd ze wzmacniaczem !!! A co kolega mysli o Velocity? lub o głosnikach blaupunkta czy pioneera?

Haro
Forumowicz

przez Haro » 2007-04-18, 13:38

Naucz się czytać ze zrozumieniem; blaupunkty grają ok jak na BIEDNE INSTALACJE. Sa to tanie radia i jesli ktos nie chce zmieniać w h** sprzętu nie po o ma kupywać Alpine za 600zł skoro na blaupunkcie za 250zł efekt będzie porównywalny. Dlatego polecam mu Pioneer'a chociaż najlepszym wyjściem byłoby kupno tych glosników jakie to mu polecono, czy też on sam kupi i podpięcie radia Pioneer'a i radia Blaupunkta, zeby wybrał co dla niego jest najlepsze.

A o Velocity nie mogę nic sądzić, bo tego nie słuchałem. Tutaj toczy się rozmowa i tanich zestawach i np wzmak ma być jakiś z tańszych, a Velocity za 300zł chyba się nie kupi. Pozatym jak jeszcze miałem manię na punkcie dźwięku, to Velocity było pomijane w "świecie" Car Audio stąd moge wnioskować, ze są lepsze sprzęty w cenie Velocity.

wilek
Forumowicz

przez wilek » 2007-04-18, 13:55

hehe jasne pioneer :rotfl: Piszesz ze jak jeszcze miałes manie znaczy ze niby kiedys ;) kilka lat temu przykład democar pickup rabczynskiego prezentowany chociazby na halach w poznaniu kto był to wie, sporo democarów jest na głosnikach Blaupunkta kolego, połowa zakładów car audio poleca velocity jezeli nie wiesz nie pisz bo na złą osobe trafiłes a co do Alpine jak piszesz, za 600 alpine zagra lepiej niz blau za chociazby350zeta ale alpine za 600 zagra zdecydowanie gorzej do Np Jvc za 600. Opowiadam bo zaraz bedą durne pytania do mojej wypowiedzi TAK Velocity to Blaupunkt sound off sie na tym wygrywa :blee: a ty piszesz ze pomijane w swiecie car audio :rotfl:

[ Dodano: 2007-04-18, 14:10 ]
do 500 zł z dodatkową koncówką blau bez uzywany pioneer, 500-900zł jvc bez koncówki z koncówką dodatkową blau, od 900-2000 alpejka ps kazdy kto ma minimum wiedzy wie ze tanie blaupunkty są poprostu budowane pod wzmacniacze i az sie oto proszą. Pozdrawiam wszytstkich fachowców :razz:

Haro
Forumowicz

przez Haro » 2007-04-18, 14:13

Jest różnica źom. Democar ma pokazywać możliwości firmy. Velocity jak się nie mylę rok/dwa lata temu był w jakimś Berlingo i jego właścicielka zrezygnowała z tego sprzętu CIEKAWE CZEMU. SOund Off na Velocity się wygrywa ? Pokaż mi jakis link gdzie i kiedy. Może z 7 lat temu to miałoby miejsce. I to bardzo głebokie MOŻE.

wilek
Forumowicz

przez wilek » 2007-04-18, 14:20

no przeciez piszesz ze sie kiedys interesowałeś :rotfl2: a co do zmian to jak ktos ma kase i sie nudzi to sobie zmienia, w firmach zajmujących sie car audio czesto dochodzi do wymian i mają w hu,uzywanych głosników itp na gonienie ciekawe czemu,co wiecej sam znam gościa który juz ma 5 level sprzetu na tej samej zabudowie pytasz dlaczego? mania a kto jest normalny wkładając sprzet przewyzszający wartośc auta? audiofil i jest rzeczą normalną ze kiedys mu sie to znudzi i bedzie chciał cos innego. Pozdro zioma nie mam tu o czym z tobą dyskutowac

Haro
Forumowicz

przez Haro » 2007-04-18, 14:24

Hehe, to jesteś jednym z tych co zna tego co zna tamtego co on zna tego co zakładał temtemu to 8) Oj dzieciaku, pozdrawiam Cię serdecznie, dzięki takim ludziom jak Ty na tym forum przemyka mała i nędzna ale jednak jakaś tam nutka humoru :ok:

Poprzednia strona