ten blaupunkt stoi jakies 2500zl w sklepie na allegro mozna go scignac za niecale 800zl i chyba blaupunkta sobie kupie bo dosc dobre i tanie w porownaniu z innymi chociaz uzywane clariony tez nie sa za drogie a i dla mnie lepsze
miałem i blaupunkta i clariona i oba ładnie grają. Ale wole dzwięk z clariona. Aczkolwiek wszystko zależy od głośników. w poprzednim autku miałem Blaupunkta + głośniki przód clarion i tył blaupunkt. było super poczym kupiłem clariona i było jeszcze lepiej. A teraz zostawiłem sobie tego Clariona kupiłem głośnki JBL na przód i JVC na tył. i jest rzenada. JBL to wielki chłam
nie moge pojac tylko jednej rzeczy: czemu tu wszystkim tak zalezy na wygladzie radia a nie na jakosci??? przeciez to jest wazne przy car-audio zeby ladnie grala a nie wygladalo
Malcolm powinny być ograniczenia :oczy: co do pisania czcionkami i kolorami :!:
Tylko Administrator,Moderator powini pisać w kolorach podanych ponizej :!:
Fajnie by to wyglądało :!: tylko czy można by było zrobić to na stałe :?: żebys sie nie musiał bawić w Html :mrgreen:
[ Administrator ] -kolor pomaranczowy [ Moderator ]-zielony/itak narazie nie
[center][glow=blue]Pozdrawia WALLY czytaj: Łoli :-] [you] hello Witam na stronie CRX INFO [/glow][/center]