pozdro
jesli jednak postanowisz kupic cos z tych podanych przez Ciebie nie kupuj sonka ----shit----
a co do sony to chyba robi dobre tylko tv i konsole

,miałem kiedyś CDX-R3300 i trzy razy było w serwisie, za czwartym razem przyciski pozmieniały sobie funkcje i np. zamiast pogłośnić muzę to Ci wyszukiwało jakąś stację (radio maryja
),gwarancja się skończyła i kupiłem pionka DEH-P6800MP i jest git, korektor graficzny jest dobrze zorganizowany, sterowanie na dwie tuby i kilka bajerów które tak prawde mówiąc nie są jakoś specjalnie użyteczne(choćby korektor głośności przy hamowaniu i ruszaniu). Z JVC miałem mało kontaktu więc nie będę oceniał na wyrost, Sony wśród osób ktore zanam i miały takie właśnie radyjka, miało złą sławę, polecam pionka.
... czasami zmienia sam w sobie kwałki np to co było na 25 numerze nagle trafia na 2jke ... troche denne 
ja mam clariona i nawet znajomi co maja radyjka z bajerami mowia ze moje lepsze wiadomo co klasa to klasa
a mozesz dostac za dobre $$$$ wwiec sie lepiej zastanow ale jesli lubisz naprawde czysty dzwiek to nie kupisz nic z tych zeczy tylko tyle Ci podpowiemUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość