Ja mam 16. I z takimi juz kupilem. Glosniki nie byly nigdy podlaczane. Nawet na maskownicach od srodka byla naklejona fabryczna tasma :shock: Poprzedni wlascicel zakupil tylna polke z MDFu do CRXa specjalnie zeby zamontowac jakies padackie glosnii na niej :lol: Jak je odkrecilem to mi sie w rekach rozsypaly :roll: Przeloz te co masz na przodzie do tylu i na przod zamontuj pozadny zestaw! Jak idziesz na koncert to nie sluchasz przeciez plecami?fazer napisał(a):z tylu wejda 13 cm bez przerubek, wieksze to juz zabawa
)

fazer napisał(a):ja mialem kupe glosnikow boschmanna i zawsze zachwalalem, teraz mam sprzou w hondzie boschmana na zwrotnicy a z tylu hertza, powiem wam ze i te i te kosztowaly cos ponad 200zl, ale te hertza to wymiekaja pod wzgledem jakosci, wogule w odsluchu graja gorzej.
wiec jak ktos nie slyszal niech nie mowi)
moze jedne modele graja gorzej drugie lepiej, nie wiem ale ja na boschmanach sie jeszce nie nadzialem, czego nie moge powiedziec o hertzach i o sub JBL ktory kumpel kupil za kupe kasy a w odsluchu znokaltowal go jakis befirmowy szmelc

/
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość