Tylko jak brać tego to chyba lepiej brac model nizszy Alpine, który różni sie tylko tym dotykowym paskiem, będzie taniej i wygodniej. Mam tego 9855 i ten dotykowy pasek kiepsko sie obsługuje i denerwuje to często. Z tego co wiem model niżej różni sie tylko tym, że tego nie ma, a reszte parametrów takie same. Ja napewno mogę polecic tego Alpine, nie moge go jednak porównac do Nakamichi.
).
lechu napisał(a):model nizszy
czyli ktory?
bo juz kurna nie wiem czy szukac 9856 czy 9854 przy tym ich pop... systemie nazw
Myśle, że on spokojnie spełni twoje wymagania, o których nic nie napisales 
Aaa zapomniałem dodac, ze do Alpine możesz podłączyc iPoda firmy Aple, przez specjalne urządzenie. Możesz wtedy z radyjka sterować całym ipodem, nie jest to takie zwykłe podłączenie przez kabel jack to coś wiecej
A napewno fajnie miec 40 gb mp3jek w aucie
JEszcze mozesz sterowac wzmacniaczami Alpine V12(jakos tak) z poziomu radia. I wiele innych rzeczy o ktorych nie wiem lub nie pamietam 
Bije na glowe dzwiekiem? Wiesz to kwestia gustu. Zreszta czytalem pare tekstow i rzeczywiscie nakamichi ma swietny dzwiek ale w wyzszych modelach 400 itd, ten to budged i tyle. Napewno dobry ale klase nizej od tego alpine'a.lechu napisał(a):no wlasnie, o nakamichi pisali ze bije inne na glowe pod wzgledem dzwieku, niewazne ze to najslabszy model.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość