- przełącznik el. szyb strona lewa (czyli w wersji UK pasażer) - chcę lewy pojedyńczy przełącznik w przeciwieństwie do zestawu kilku przełączników które są po lewej stronie w wersji normalnej. Potrzebuję przełącznik + ramka + ewentualnie jak coś jeszcze trzeba żeby to zamontować w ceerce bez el. szyb
- gdyby dało się załatwić w sensownej cenie, to reflektuję również na całą mechanikę el. szyb, ale to można od biedy dostać w kraju więc cena musiałaby być rzeczywiście opłacalna - tyle, że w UK częściej są do sprzedania więc czasem może się trafić coś w konkurencyjnej cenie
- lewy boczek w wersji ED9 z el. szybami w bardzo dobrym stanie tapicerki
- lewy fotel wersja ED9 po 1990r w super stanie - u nich to jest fotel pasażera więc jest szansa trafić na twardy i nie wytarty egzemplarz mimo dużego przebiegu, w wersji z kierą z lewej strony fotele kierowcy w takim stanie jak mnie interesuje są tylko przy przebiegu w granicach 100tys - osobiście widziałem takie ceerki dwie
Nie zależy mi na bardzo szybkiej realizacji, więc jeśli ktoś dopiero za jakiś czas będzie jechał to też jestem zainteresowany, ważne, żeby wyszło to w sensownych cenach.