Jak w temacie, do 5000zł. Wszystkie oferty proszę wpisywać albo tutaj ,albo wysyłać (oczywiście najlepiej ze zdjęciami) na adres emgie99@wp.pl , lub gg:5018546 Pozdrawiam :]
ja swoją kupiłem za 5,5
wsadziłem na razie 3-4 tysiaki a końca nie widać
chłopie skuś się lepiej na taką za 8 koła to lepiej na tym wyjdziesz
pozdrawiam
sorki ze sie ftronce,niemam nic do zaoferowania,ale kumpel kupil crx za 6000zl i stan db ani rdzy po lekkiej stluczce[bez dzwona]a co do ceny to ceerki tez leca w dol, a jak ktos daje za crxa 10000zl to moim zdaniem przeplaca,bo ja wole dac 5000zl[np sprowadzic z niemiec]wsadzic drugie 5000,i pewnie za 10000zl takiej nie znajdziecie i bede mial pewnosc co w niej siedzi,
no i właśnie - kolega poprzedzający wyjaśnił całą sprawę:) oczywiscie nie chodzi mi o solke i to chyba oczywiste. Ale wszystkie inne oferty chętnie bym przejżał dla samego porównania. Czy za rok tez bedziecie sie tak denerwowac jak ktos bedzie chcial tanio CRXa kupić? To oczywiste ,że ceny spadają - zawsze warto sprawdzić sytuację zanim wpakuje się dwa razy więcej bez potrzeby. Na tym proponuję zakończyć tą odbiegającą od przeznaczenia tematu dyskusję.