Ja też mam do zaoferowania mojego crxa. Moja cena wynosi na dzień dzisiejszy 8.500zł, ale można się jeszcze dogadać. A oto ona: http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1343118 Jestem z Zebrzydowic k/Cieszyna. W razie pytań proszę o telefon 0604 968 165
to zielone cudo niestety odpada. Szukam fabrycznej wersji bez zadnych udziwnien i oczojebnych kolorków. moja dziewczyna pewnie nie wsiadlaby do podobnej fury ja tez zle bym sie w niej czul.
Wszelkie dziwne spojlery, koncowki wydechu srednicy 20cm itp. badziewia są niemile widziane.
gdybym napisał jaka dokladnie mnie interesuje to pewnie by sie nikt nie zgłosił:) znalesc jakąkolwiek honde crx jest trudno a co dopiero taką ktora odpowiadalaby w 100% . Liczę na to że pewne modyfikacje wprowadzę sam.
Też miałem takie podejście z moją. A czy kupiłbyś świerzo sprowadzoną z Niemiec, wymagającą zrobienia opłat, za cenę odpowiednio niższą? Łatwiej o zdrowe serie w Reichu.
kupiłbym, ale musialby ktos taka sprowadzic, bo nie mam czasu na zadne wyjazdy i nie mam do tego glowy. W Polsce bardzo mało ofert jest..te lepsze sztuki mało kto sprzedaje. Pozdro
powiem tak znam troche rynek niemiecki mowie tylko o ceeeerkach i smialo moge stwierdzic ze niemcy paluja te samochody zdrowo wiec wniosek prosty nie wszystko c ozniemiec jest dobre .no chyba ze zawieszenie.wiec szukaj w polsce a jak chcesz dobra ceerke z niemiec to zglos sie do goscia o ksywie TECNO -SPROWDZIL W TYM ROKU JUZ 4 CZY 5 CEEREK moze nie najtansze ale bardzo dobre sztuki.gosc zajmuje sie tylko sciaganiem ceerek i zna sie na rzeczy .powodzenia
a moze interesuje cie ed9 czarne seria z instalacją gazową tylko ze cena minim 9000 zwłaszcza ze w tym tygodniu robie poprawki lakiernicze i stan blachy bedzie igła silnik ok zawieszenie (wymienione duze cukierki kupione na serwisie hondy w wieliczce)zmiana jest tylko taka ze mam założony stozek i strumienice
[ Dodano: Sro Sie 02, 2006 10:53 am ] za nizsza kase nie opłaca sie sprzedawac w koncu to dobry crx i przedewszystkim oszcządny
dla mnie na beznyznie to auto jest oszczędne.. jakoś wydaje mi się ze dla 15 letniego auta gaz to nie jest dobre rozwiazanie.. jakby palił 15 l to jasne.. ale jak pali 7l po zagazowaniu bedzie palil 10 , zamuli go i wcale tak oszczednie nie bedzie majac na uwadze to ze za instalacje trzeba zaplacic . Taka instalacja wroci sie po wielu tysiacach kilometrow , prawdopodobnie taka fura juz nie dotrwa do tego czasu:) To moje zdanie..oczywiscie kazdy robi jak uważa:)
Poza tym nie chcialbym crx po remontach..chvcialbym po prostu znalesc egzemplarz ktory nie byl zameczony i pojezdzi mi bez ingerencji w silniku.
Jak ktoś sprowadzi fajną furę to jestem zainteresowany:)