powiem tak ze potrzebuje kogos do pomocy kto sie naprawde zna bo juz raz miałem pomocników i za dobrze na tym nie wyszedłem a do w-wy jest kawałek drogi.
Wiec szukam podpowiedzi,pomocy by nie marnowac czasu.Patrzałem tez na ta niebieska ze Szczecina ale nie mam pojecia co robic.
POMOCY!!!!!!!!!
Ogłoszenie Romana mówi wszystko, jeśli jest w stanie prawie idealnym, to właśnie taka jest. Kolega nie ryzykowałby pisząc inaczej, gdyz mozna by sobie popsuc opinię na forum. Widać zreszta na fotkach w ogłoszeniu.
Przeglądałem rożne CRXy na allegro i na innych portalach, gdyz braciszek chce sobie kupić. Nie ma za bardzo w czym wybrać... Ceerka od Romana nie wchodzi w grę, gdyz jest powyżej 10tys, a braciszek ma do wydania troche mniej...
Podsumowujac: Gdyby mój brat miał 2-3 tysie więcej, to brałbym od Romana auto w ciemno.
PS. Nie jestem jego bardzo bliskim przyjacielem, by go reklamować. Nie miałem zapłacone za ten tekst. Nikt mi nie kazał tego pisać...
Dzięki Polkar. Sprawę mojej cerki stawiałem jasno i przejrzyście. Ogólnie nie jest na sporzedaż już. Jej obecny właściciel mam nadzieję że się odezwie na forum.
Właśnie rozmawiąłem z Rapidem. Z cerki zadowolony i zaraża brata.
Bardzo lubię swe koreańskie auto ze stajni Calibry.