Kupię ED9 - poszukuję ciekawych ofert
Jak poszukujesz konkretnie czegoś do swojego Rexia...

TJ
Forumowicz

Kupię ED9 - poszukuję ciekawych ofert

przez TJ » 2006-04-03, 15:05

Nareszcie nadszedł ten moment, w którym jedynym problemem na drodze do własnej ceerki zostało znalezienie właściwego autka :D Mam bardzo konkretne wyobrażenie jakiego autka szukam i nie zamierzam się z zakupem spieszyć. Przeglądam dostępne oferty w necie ale jeśli ktoś ma do sprzedania ceerkę spełniającą te wymagania które opiszę poniżej, proszę o kontakt na PW albo w tym temacie, najlepiej od razu z linkiem do zdjęć. Rzecz jasna zainteresuję się tylko niektórymi ofertami.

No więc po kolei - jakiej ceerki szukam?

Druga generacja, ED9 (nie stać mnie na Vteca w rozsądnym stanie), najchętniej rocznik 1990-1992, starsze wydają mi się nieco za stare 8)

Kolor najchętniej czarny.

Przeróbki i dodatki: wolałbym stan możliwie seryjny, minimum przeróbek. Może za rok zrobię sobie lekki tuning, ale po swojemu. Na razie najważniejsze jest dla mnie żeby autko wymagało minimum nakładów przez pierwsze miesiące a nie remontu po intensywnej jeździe sportowej :diabelek:

Zamierzam jeździć również po krajach zachodnich, więc mile widziany katalizator no i będę starannie sprawdzać papiery 8)

Chociaż szukam autka nie wymagającego nakładów, mile widziana będzie lista co jest w najbliższym czasie do roboty - nie wierzę w bajki o stanie idealnym za małe pieniądze ;) No i myślę że jazda na stację diagnostyczną to sprawa bezdyskusyjna przy oglądaniu autka. :diabeleknie:

Cena 7-8 tys. PLN - tańsze też mile widziane, ale nie sądzę żeby się trafiły przy tak wysokich oczekiwaniach :D W przypadku autek sprowadzonych z Niemiec i nie opłaconych - odpowiednio mniej, żebym się w tej kwocie zmieścił razem z opłatami. :)
Stock music for videos - http://tj.krakow.pl/muzyka/