Vitam czy ktoś kupował u nich pozycję bo jest obawa że zapodadzą mi od civika np żelazka bo różnia się tylko innym kątem natarcia a problem powstał gdyż na ten towar nie ma zwrotów a do swojej nie mogę przymierzyć bo jest nie na chodzie
mozesz zwrocic
jesli ktos ci SPRZEDA nie to co trzeba to niby jakim prawem moglbys tego nie zwrocic ???
poprosze ferrari na jutro
a ktos ci porsze przysyla...
... no to dzownisz i mowisz ze przyslali ci zla fure i maja ja sobie wsadzic. bo chcesz to ferrari, albo kase spowrotem hyhy
taki drastyczny przyklad ale tak serio...
jesli chcesz kupic pozycje do CRXa....
to idziesz i kupujesz.. jesli dadza ci do civica, to bedziesz odrazu widzial - maja to w rece... widac, bo skos jest zupelnie inny - w druga strone. a jesli nie beda chcieli przyjac spowrotem, to niech ci cwaniaczki to zamontuja
ps. telefon do zioma od ochrony praw konsumenta i napewno przyjma
vit
przez vit » 2006-09-28, 00:51
Tak ale wiesz jak to u nich jest.sto katalogów a w kazdym inaczej a jeszce do crx to wogóle motaja się szukają po coupe civicach itp i naprzykład wcisną mi ta lampę wg tych swoich symboli że to do crx a bedzie do cifa i powiedzą ze to ja mam cos nie tak że pewnie jakieś skrzyżowanie golfa z kalibra tym bardziej że zastrzegaja sobie to prawo zwrotu hm a to jest 90 zł