Lampa pozycyjna z INTERCARS
Tutaj zamieszczajcie linki do ogłoszeń z internetu - może ktoś coś wie na temat danego samochodu...

vit

Lampa pozycyjna z INTERCARS

przez vit » 2006-09-27, 23:33

Vitam czy ktoś kupował u nich pozycję bo jest obawa że zapodadzą mi od civika np żelazka bo różnia się tylko innym kątem natarcia a problem powstał gdyż na ten towar nie ma zwrotów a do swojej nie mogę przymierzyć bo jest nie na chodzie

Malcolm Feth
Administrator

Samochód: Honda Civic Type-R

przez Malcolm Feth » 2006-09-28, 00:38

mozesz zwrocic
jesli ktos ci SPRZEDA nie to co trzeba to niby jakim prawem moglbys tego nie zwrocic ???

poprosze ferrari na jutro
a ktos ci porsze przysyla...

... no to dzownisz i mowisz ze przyslali ci zla fure i maja ja sobie wsadzic. bo chcesz to ferrari, albo kase spowrotem :D hyhy

taki drastyczny przyklad :P
ale tak serio...
jesli chcesz kupic pozycje do CRXa....
to idziesz i kupujesz.. jesli dadza ci do civica, to bedziesz odrazu widzial - maja to w rece... widac, bo skos jest zupelnie inny - w druga strone. a jesli nie beda chcieli przyjac spowrotem, to niech ci cwaniaczki to zamontuja :)

ps. telefon do zioma od ochrony praw konsumenta i napewno przyjma ;)

vit

przez vit » 2006-09-28, 00:51

Tak ale wiesz jak to u nich jest.sto katalogów a w kazdym inaczej a jeszce do crx to wogóle motaja się szukają po coupe civicach itp i naprzykład wcisną mi ta lampę wg tych swoich symboli że to do crx a bedzie do cifa i powiedzą ze to ja mam cos nie tak że pewnie jakieś skrzyżowanie golfa z kalibra :D tym bardziej że zastrzegaja sobie to prawo zwrotu hm a to jest 90 zł