ogólne wrażenie pozytywne ale widze rdze na progu, zderzak wisi (pytanie czy od delokatnego dojechania czy tłuczona wiele razy) silnik wygląda strasznie ale ogólne wrażenie jak najbardziej pozytywne - w koncu nie dość że rzadki sprzet to jeszcze biały
chciałbym ją zobaczyć ale mam troszkę daleko żeby jechać w ciemno więc liczę że ktoś cos mi o niej powie więcej...
był crx ed9, del sol, AR 156 , coupe ej6 jest prelude bb9:)
Ogladalem przez chwile na stacji beenzynowej ogolnie wyglada jak kupa po jagodach na zdjeciach o wile lepiej i jest sposro do zrobienia w tym samochodzie. Napewno nie warata ceny!
nie znalazłem, ale widac po zdjęciach że samochód wymaga dużo pracy i musi mieć dość bogatą przeszłość dlatego odpuściłem sobie. szkoda bo takich hondziawek mało w pl
był crx ed9, del sol, AR 156 , coupe ej6 jest prelude bb9:)
mnie pocieszyłeś chce jakieś coś do "latania" w <7sek-100
i spalanko średnie najlepiej 8-10l
za ok 10k myślałem o jakimś rexie ale dziwnie dać 10k za auto z 90roku chociaż ma 150ps co robić?
jak nie chxesz kupowac crxa to ciezko bedzie Ci znalezc cos w tej cenie spelniajace kryteria. bo albo wiecej pali albo wiecej kosztuje albo nie jest zbyt szybkie. Ja bym Ci polecal kupic seryjna ceerke I odelzyc na poczatek potem isc w dalsze mody. ale jak nie chcesz ceery to bedzie ciezko. ze podam przyklad, potrzebuje cos do 30tysiecy zeby palilo okolo 10-12 I mialo ok 6s do 100 propozycje jakies? oczywiscie mi chodzi o seryjne auto. najlepiej z napedem na 4 . koncze z OŢ
JuM3R to kup seryjna ceerke za powiedzmy 7tys zl.. i zrob tak zeby miala 6.5 do setki za 3tys zl bedzie ciezko
moze i >10tys zl za auto z poczatku lat 90tych to niezbyt malo, ale fun jest nieprzecietny. tym bardziej ze spokojnie mozesz sie uczepic na dupsku subaru imprezy czy tez nissana 350z i powkurzac nieco kierownikow tych aut. tu akurat mowa o moim aucie
jesli idzie o rynek samochodow to ciezko cos znalezc zeby bylo szybkie i utrzymane, a do tego nie kosztowalo majatku.
Dzięki panowie, że mi podpowiadacie, naprawde pomagacie i przekonujecie do rexow jezdzilem juz 2sztukami i wiem jaki to fun jest jestem o krok od wybrania furki, 80% że to będzie crx, 99% że to będzie japoniec jakby ktoś coś jeszcze podpowiedział będzie spoko