Jakie dokumenty sa mi potrzebne? Ile to wszystko kosztuje?
Probuje to rozgryzc od wczoraj ale z godziny na godzine wiem mniej

ja chyba zarejestruje na ojca a mnie jako wspolwlasciciela tak chyba bedzie najlepiej

Klost napisał(a):A co w sytuacji gdy auto stoi u handlarza na normalnych blachach niemieckich podziurkowanych? Rozumiem ze blachy sa niewazne ale jak takie auto przejechalo do Polski i czy to czasem nie jakis walek?
synek89 napisał(a):tylko jak ja bym rexa rejestrowal jako pierwszy moj samochod i do tego tez cos sie placi jezeli ma sie prawko mniej niz 2 lata to wogle sporo mnie ta impreza wyniesieja chyba zarejestruje na ojca a mnie jako wspolwlasciciela tak chyba bedzie najlepiej
a druga sprawa mozna nim normalnie na kolach przyjechac? czy naweta?
synek89 napisał(a):to chyba taniej juz kupic przerejestrowana honda w normalnej cenie niz taniego niemca do przerejestrowania
yakuza.mce napisał(a):nie musisz miec tłumaczenia.
ojciec mi proponowal ze jak pojedzie w maju do niemiec to tam mi kupi tylko ze ja tyle czasu nie wytrzymam
kupie chyba cos juz na polskich blachach bo strasznie sporo roboty przy tych oplatach itd. a do niemiec sam nie pojade czy tam z kumplem bo z niemca jestem noga
jedyne co umiem powiedziec to "szajse" hehe a i tak pewnie zle napisalem 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość