Znajomy co sprowadza auta będzie jutro w hamburgu i może mi sprawdzić:
http://autoscout24.de/Details.aspx?id=bwm2xoj21g3o
Wiem, że trzeba na żywo zobaczyć i zdjęcia nie wiele mówią, ale może coś zobaczycie ciekawego... To co ja zauważyłem: jakaś dziwna kierownica, chyba sportowa, ale poduchy nie ma:(, więc może być po dzwonku. Niestety nie ma fotek środka i silnika, z zewnątrz na fotach wygląda dobrze. Nie pasują mi elektryczny dach (ma ktoś zdjęcie jak mały jest bagażnik, zmieszczę tam 1 dużą torbe podróżną?) i nie wiem czy ma większe koła czy to taka gleba, ale od koła do błotnika jest ze 2 cm, nie wiem jak będę tym u nas jeździł... Całość pewnie wyjdzie koło 12 koła po opłatach. [głupie pytanie] Warto? Nie wiecie czy długo stoi w ogłoszeniu (bo ja chyba wcześniej jej nie widziałem, ale pewien nie jestem).
nie wiem nic o tym, zeby solki w 93 roku mialy poduszki powietrzne... a przez el. dach masz bagaznik mniejszy o 1/3. jak chcesz zawiecha sie moge zamienic, obecnie mam tak ze pomiedzy kolem a blotnikiem jest po 5cm z przodu i z tylu
a jak bedzie w dobrym stanie moge nawet doplacic. autko obejrzyj jak masz mozliwosc 

Byłem przekonany, że wszystkie solki miały poduchę, abs, el. szyby i lusterka... dobrze wiedzieć, że jednak nie.