Witam, jestem nowy na forum i chcialem kupic sobie honde del sol. Zauwazylem ciekawa na allegro i moze polecicie mi czy warto byloby pojechac i obejrzec auto? Godne jest uwagi wogole?
wg mnie to by sie przydalom obejzec. mechaniorem nie jestem ale stan wydaje sie na dobry. cena tez jest wmiare normalna pomimo ze jest na niemieckich blachach. jak masz niedaleko tp warto obejzec
wyglada na zdrowa ale zdjecia mocno znieksztalcone wiec wiele sie z nich nie dowiesz, jedz i ogladaj, na przebieg nie patrz i na wszelki wypadek w niego nie wierz, w ogole to najlepiej jechac z kims kto wie na co patrzec bo pisac tutaj litanie i tak niewiele da jak nie masz odniesienia do innych solek
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project
Postaram sie jutro lub pojutrze podjechac i zobaczyc ze znajomym. Przebieg wyglada na przekrecony, bo jest znaczna roznica w poziomie cyfr, ale moze fotka tak wyszla