Mam taki sam lakier jak ten pokazany przez ciebie. Uwierz mi zielona perla jest zaje.... drogim lakierem mysle ze aby doprowadzic go do porzadku to spokojnie 5000-6000 tys. trzeba by wlozyc.
Ja bym powiedział inaczej jak technicznie jest ok to to jest okazja bo już to liczyłem i nie włożysz tam dużo w ten przód. 250-błotnik 300-maska 250-zderzak nawet jak się nie chce kitowac drzwi to 250zł gołe. noi co więcej?? Nie trzeba całego malować przecież jak lakier się nadaje do wypolerowania ewentualnie tylko szlifnąć i całe auto kralem zafukać a malowanie maski zderzaka błotnika i drzwi to max 1tyś bez znajomości. a więc naprawdę nie widzę gdzie tam do włożenia nawet 3 tyś.
Witam
Widziałem te ogłoszenie jak auto było jeszcze w miejscowości Łobez - zachodniopomorskie i auto kosztowało grosze. i były zdjęcia uderzonego auta, i nie wyglądało to dobrze, koło prawe wyrwane. A gdy codziennie przejeżdzam w stargardzie obok tego auta to ładnie sie prezentuje. Jak by ktoś chciał to moge zobaczyć auto i wysłać pare dokładniejszych fotek.