GLadi83 napisał(a):wrobellos, bez pośpiechu w szukaniu autka bo narazie widzę, że same dziady wynajdujesz ;]
Odradzam autko polecane przez dosiaasa. Bardzo ładnie i zachęcająco wygląda, ale tylko z opisu i na zdjęciach (aż sam się skusiłem na wycieczkę).
- silnik i skrzynia wydają się OK (patrz poniżej)
- brak możliwości sprawdzenia autka na drodze!! (brak tablic)
- malowany u zioma w garażu (są wady lakiernicze)
- bardzo niski i twardy, każda większa dziura = jeb flakami o glebę (dla niektórych to zaleta? ;p)
- felgi zmasakrowane, opony gołe
- klocki przysmażone do tarcz, dźwięk tarcia niemiłosierny nawet bez hamowania (autko niby stało nieruszane u kogoś rok czasu)
- kompletowany (są pewne braki)
Cena z kosmosu za takiego szrota. Gość szuka frajera. Białasa też widziałem na żywo, tragedia. Typowi handlarze, umiejętność wciskania kitu na szczęście niezbyt rozwinięta. ODRADZAM
Gościu jestes jedną wielką pomyłką.
Nie zmyślaj bajeczek bo o wszystkich niedociągnięciach przed przyjazdem tobie powiedziałem. Jestes typkiem filozofa, który robi sobie wycieczki wiedząc, że i tak nie kupi samochodu. I tak mialem do ciebie duzo cierpliwosci bo nie jeden za te twoje lalusiwate gadki i mądrości twojej dziewczyny dal by ci w pysk. Ja straciłem przez ciebie pol dnia.
- Hamulce piszczały bo do wymiany byly klocki, sa juz z reszta wymienione. - wiedziales o tym jadac do mnie.
- Zawieszenie jest niskie i nic na to nie poradze, mozna je sobie kluczem podniesc, bo jest regulowane, żadna filozofia,
- Samochód był malowany bo ma 16 lat i lakier byl nieswiezy, poza tym byla rdza i bynajmniej nie bylo to robione w garazu tylko w renomowanej firmie z kabiną za 1200 zł. Mam na to rachunek,
- Felgi i opony są normalne, proste, niezniszczone, bieżnik ok. 40%
Jestes zwykłym zakompleksionym cieciem nie mającym swojego zdania, za którego dziewczyna ogląda samochód. ŻENADA! Czy ty wogole wiesz cos o samochodach ? ? Białego nie obszedles nawet dobrze do okola, a wypowiadasz sie na jego temat ekspercie ? ? Nawet go nie otwarles ...
Nie doruwnujesz mi do pięt dzieciaku, bo nie osiągnąłeś w życiu nic. Zdobąć wykształcenie i wiedze o samochodach, naucz się języka i wyjedz za granice kup sobie auto sam, jak taka z ciebie bystrzacha, a nie krytykujesz bezpodstawnie czyjes uczciwe dzialania i ciężką prace. Jestes dla mnie zerem i zupełnie niczym.
Jeździłes autem ponad 20 minut, upierdoliłeś go kurzem, bo chciałeś jechac na bezdroża i co ? ? Kłamczuchu ? ? Nie szło auta sprawdzić tak ? ? Nic w nim nie znalazłeś ! ! Kompletnie nic ! ! Głupio ci teraz ? ?
Wiedziałeś, że klocki piszczą, wiedziałes, że auto jest obniżone, wszystko miales podane na talerzu, łącznie z numerem VIN, który sobie zażyczyłeś przez telefon. Zwykły gówniarz jestes i zawracacz tyłka.
Ten samochód jest jak na swoje 16 lat w doskonałym stanie i jest BEZWYPADKOWY co moge zagwarantować. O wszystkich mankamentach, ktorych jest naprawde niewiele mówie przez telefon bez kłamstwa, tak jak temu pajacowi wyżej.
OSTRZEGAM przed tym osobnikiem, ktory jest czyms nie wiadomo czym i sam nie wie czego chce. Może ma za dużo czasu. Jeżeli zawroci Wam tyłek o jakies auto to od razu podejdzcie do tego z dystansem, bo to nie jest klient... i tak go nie kupi ! ! Zwykły zawracacz dupy !
Bez pozdrowień.

kocham to forum mimo tego że mam już inną gablote
chyba nie masz pojęcia o tym co chciałeś kupić...

na pierwszym zdjeciu albo tak zrobione zdjecie