widzial/zna ktos te sztuki?
Tutaj zamieszczajcie linki do ogłoszeń z internetu - może ktoś coś wie na temat danego samochodu...

sql
Forumowicz

przez sql » 2008-07-23, 16:05

GLadi83 napisał(a):wrobellos, bez pośpiechu w szukaniu autka bo narazie widzę, że same dziady wynajdujesz ;]

Odradzam autko polecane przez dosiaasa. Bardzo ładnie i zachęcająco wygląda, ale tylko z opisu i na zdjęciach (aż sam się skusiłem na wycieczkę).
- silnik i skrzynia wydają się OK (patrz poniżej)
- brak możliwości sprawdzenia autka na drodze!! (brak tablic)
- malowany u zioma w garażu (są wady lakiernicze)
- bardzo niski i twardy, każda większa dziura = jeb flakami o glebę (dla niektórych to zaleta? ;p)
- felgi zmasakrowane, opony gołe
- klocki przysmażone do tarcz, dźwięk tarcia niemiłosierny nawet bez hamowania (autko niby stało nieruszane u kogoś rok czasu)
- kompletowany (są pewne braki)
Cena z kosmosu za takiego szrota. Gość szuka frajera. Białasa też widziałem na żywo, tragedia. Typowi handlarze, umiejętność wciskania kitu na szczęście niezbyt rozwinięta. ODRADZAM :diabeleknie:

Gościu jestes jedną wielką pomyłką.
Nie zmyślaj bajeczek bo o wszystkich niedociągnięciach przed przyjazdem tobie powiedziałem. Jestes typkiem filozofa, który robi sobie wycieczki wiedząc, że i tak nie kupi samochodu. I tak mialem do ciebie duzo cierpliwosci bo nie jeden za te twoje lalusiwate gadki i mądrości twojej dziewczyny dal by ci w pysk. Ja straciłem przez ciebie pol dnia.
- Hamulce piszczały bo do wymiany byly klocki, sa juz z reszta wymienione. - wiedziales o tym jadac do mnie.
- Zawieszenie jest niskie i nic na to nie poradze, mozna je sobie kluczem podniesc, bo jest regulowane, żadna filozofia,
- Samochód był malowany bo ma 16 lat i lakier byl nieswiezy, poza tym byla rdza i bynajmniej nie bylo to robione w garazu tylko w renomowanej firmie z kabiną za 1200 zł. Mam na to rachunek,
- Felgi i opony są normalne, proste, niezniszczone, bieżnik ok. 40%

Jestes zwykłym zakompleksionym cieciem nie mającym swojego zdania, za którego dziewczyna ogląda samochód. ŻENADA! Czy ty wogole wiesz cos o samochodach ? ? Białego nie obszedles nawet dobrze do okola, a wypowiadasz sie na jego temat ekspercie ? ? Nawet go nie otwarles ...
Nie doruwnujesz mi do pięt dzieciaku, bo nie osiągnąłeś w życiu nic. Zdobąć wykształcenie i wiedze o samochodach, naucz się języka i wyjedz za granice kup sobie auto sam, jak taka z ciebie bystrzacha, a nie krytykujesz bezpodstawnie czyjes uczciwe dzialania i ciężką prace. Jestes dla mnie zerem i zupełnie niczym.
Jeździłes autem ponad 20 minut, upierdoliłeś go kurzem, bo chciałeś jechac na bezdroża i co ? ? Kłamczuchu ? ? Nie szło auta sprawdzić tak ? ? Nic w nim nie znalazłeś ! ! Kompletnie nic ! ! Głupio ci teraz ? ?
Wiedziałeś, że klocki piszczą, wiedziałes, że auto jest obniżone, wszystko miales podane na talerzu, łącznie z numerem VIN, który sobie zażyczyłeś przez telefon. Zwykły gówniarz jestes i zawracacz tyłka.

Ten samochód jest jak na swoje 16 lat w doskonałym stanie i jest BEZWYPADKOWY co moge zagwarantować. O wszystkich mankamentach, ktorych jest naprawde niewiele mówie przez telefon bez kłamstwa, tak jak temu pajacowi wyżej.

OSTRZEGAM przed tym osobnikiem, ktory jest czyms nie wiadomo czym i sam nie wie czego chce. Może ma za dużo czasu. Jeżeli zawroci Wam tyłek o jakies auto to od razu podejdzcie do tego z dystansem, bo to nie jest klient... i tak go nie kupi ! ! Zwykły zawracacz dupy !

Bez pozdrowień.

GLadi83
Forumowicz

przez GLadi83 » 2008-07-23, 18:23

Styl wypowiedzi poprzednika pozostawiam bez komentarza :ok:

Kolego, szanuję starania, ale jak już się bawisz w handel to chociaż nie rób ludzi w [czlonek meski].

EOT

sql
Forumowicz

przez sql » 2008-07-23, 20:02

GLadi83 napisał(a):Styl wypowiedzi poprzednika pozostawiam bez komentarza :ok:

Kolego, szanuję starania, ale jak już się bawisz w handel to chociaż nie rób ludzi w [czlonek meski].

EOT

Cóż mogles napisac mądrzejszego zasrańcu...
Chcesz dalej dyskutowac, spotkajmy sie, dostaniesz to o co sie prosisz za ta swoje KŁAMSTWA i zamkniesz w koncu ta swoja pedalską pape.
Ciota!

freerider.crx
Forumowicz

przez freerider.crx » 2008-07-23, 20:33

:rotfl2: kocham to forum mimo tego że mam już inną gablote :rotfl2:

dosiaas
Forumowicz

przez dosiaas » 2008-07-23, 22:10

GLadi83 napisał(a):Styl wypowiedzi poprzednika pozostawiam bez komentarza :ok:

EOT

Kolego kłamiesz ostro , bo autem jechałeś dwa razy!!!
Niewiem czy ktoś jest zdziwiony ale autem bez tablic i OC raczej długo sie nie jeździ jeśli wogóle!!!
Najlepsze jak oglądałeś te auto :rotfl: chyba nie masz pojęcia o tym co chciałeś kupić...
Byłem na miejscu i widziałem wszytko.
POMOC DROGOWA 24H TRANSPORT POJAZDÓW KRAJ EUROPA
600-960-987

marcin_crx
Forumowicz

Samochód: CRX Ballade ZC1

przez marcin_crx » 2008-07-24, 00:38

Bastek napisał(a):Jak ktoś nie zarobi 2x tyle co dal za auto to się nie opłaca, handlarze zajebane :diabeleknie:
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 0257874267

kolego panuj nad słowami, nie bronię nikogo, ale samo auto kosztowało 500 euro tak, dolicz do tego koszta przywozki z drugiej strony Niemiec ;)
Honda - zawsze czysto, zawsze sucho, zawsze pewnie :D

live to ride - ride to live

www.nrg.gorzow.prv.pl

wrobellos
Moderator

Samochód: crx

przez wrobellos » 2008-07-24, 01:28

dobra powiedzieliscie sobie co wam na duszy lezalo, a teraz KONIEC OT!! :diabeleknie: ktos widzial ta zolta(piła) z linku na poprzedniej stronie?

milosz
Forumowicz

przez milosz » 2008-07-30, 18:16

a ja kupilem auto o ktore tyle zamieszania
auto jest super
klocki wymienilem i tarcze i jest miodzio
silniczek zyleta
buda prosta nie bita
nie mam wiekszych zastrzezen do lakierowania
H22

Arv
Forumowicz

przez Arv » 2008-07-30, 18:28

Bastek napisał(a):Jak ktoś nie zarobi 2x tyle co dal za auto to się nie opłaca, handlarze zajebane :diabeleknie:

a co w tym dziwnego?? Myślisz, że ktoś będzie nadstawiał dupy za szrota starego żeby zarobić 200 pln. Trochę czasu i zdrowia to kosztuje!! Nie mówiąc o tym, że trzeba mieć nosa i trochę doświadczenia żeby kupić auto przez ebaya nie oglądając go i żeby się okazało warte swych pieniędzy. Nie ma co jeździć po handlarzach, to jest profesja jak wiele innych. Jak kupujesz np dywaniki samochodowe albo klocki hamulcowe ktoś teś narzuca marżę i zarabia na tym... i co, powiesz że to handlarz jebany. Ja jeździłem parę razy do Niemiec po auta i uwierz mi, że nie jest to najprostsze zajęcie. Jak bym nie miał zarobićna tym min 1500pln to bym się nie brał za to... Co innego jeśli handlarz ściemnia bajki o aucie a na końcu się okazuje że nic się nie zgadza, ale tutaj chyba tak nie było???

dosiaas
Forumowicz

przez dosiaas » 2008-07-30, 21:36

milosz napisał(a):a ja kupilem auto o ktore tyle zamieszania
auto jest super
klocki wymienilem i tarcze i jest miodzio
silniczek zyleta
buda prosta nie bita
nie mam wiekszych zastrzezen do lakierowania

GLadi83 coś się nie zgadza z twoim opisem?
Jak dla mnie jesteś jednym z tych [latwa kobieta] profi głupich znawców tematu a huja się znasz...

a Ty kolego też dużo umiesz pisać i szukać na PC , jesteś takim cwaniakiem to zapierdalaj sam do DE i kup sobie auto!!!
POMOC DROGOWA 24H TRANSPORT POJAZDÓW KRAJ EUROPA
600-960-987

wrobellos
Moderator

przez wrobellos » 2008-07-31, 19:41

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5946040 moze ktos sie wypowiedziec na jego temat?

dymek1988
Forumowicz

przez dymek1988 » 2008-07-31, 21:42

wrobellos, prawe przednie kolo chyba troche cofniete jest 8) na pierwszym zdjeciu albo tak zrobione zdjecie
..::Dymek1988 ::..
ED9 B16A2

Virus12 jest ciągle z nami i się śmieje :x

wrobellos
Moderator

przez wrobellos » 2008-08-02, 13:46

a moze bydgoszcz ? ktos moze zobaczyc? i do tego przedliftowa taka jakiej szukam:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5942716

sql
Forumowicz

przez sql » 2008-08-02, 15:35

GLadi83 - coś się dawno nie odzywałeś nasz znawco samochodowy.
Pewnie ze wstydu siedzisz gdzieś z glową w ziemi, bijesz się w pierś ...
i mówisz ...znowu dałem dupy, nikt mnie nie lubi, tylko moja dziewczyna twierdzi, że jestem fajny...
Chłopcze dam ci na sam koniec dobra rade! Bo jestes jeszcze młody i niestety głupi.
Jeżeli chcesz czymś zabłysnąć w towarzystwie, a niespecjalnie masz czym to lepiej nic nie mów, bo kłamstwo ma krótkie nogi i czym prędzej czym później wyjdzie na jaw.
Kolega Miłosz naprawde wykazał sie wiedzą i dokładnie sprawdził to auto i nic specjalnego w nim nie znalazł. Kupił i jest zadowolony. I to jest najważniejsze
A tobie życze powodzenia w dalszej edukacji i kształowaniu osobowości!

Co do Bastka - niestety kolego, porażka.. bez komenta. Po prostu podaj sobie reke z GLadim83 i tyle...

Pozdrowienia dla uczciwych sprzedających i normalnych kupujących.
Pa

Poprzednia strona