Ktoś coś wie na temat tego Civica?
Tutaj zamieszczajcie linki do ogłoszeń z internetu - może ktoś coś wie na temat danego samochodu...

Mazzi
Forumowicz

przez Mazzi » 2012-04-07, 00:49

Vincent napisał(a):
Mazzi napisał(a):W praktyce jeszcze nie znalazłem seryjnego egzemplarza który sprostał moim wymaganiom

Bo po dobry egzemplarz ,trzeba wybrać się za granicę i poświęcić ok 3-4 tygodni na szukanie,a czasem i dłużej.Wiem bo kilka sztuk wygarnełem z nl.

Ja nie twierdzę, że tak nie jest. Twierdzę natomiast, że blacha (mówiąc całkiem ogólnie) w modelu "Civic" do 95 a nawet 00 roku woła o pomstę do nieba! Są to cudowne auta, prawie, że bezawaryjne ale blacha... blacha i jeszcze raz blacha! :) Gdybym szukał starego Camaro to owszem - pozwoliłbym sobie na 4 tyg. na obczyźnie natomiast mówimy o Hondzie Civic, prawie, że pełnoletniej z zabójczym silnikiem 1.5 posiadającym 101 super koni! :)

Sumując - nadal uważam, że za tą cenę w PL trzeba być wymagającym co do tego modelu auta.

Lechucrx
Forumowicz

Samochód: ED9->BB9

przez Lechucrx » 2012-04-07, 09:57

Panowie dzięki za porady, jednak wziął to autko, fajnie się prezentowała, gosć dołożył fele OZ, troche zły stan, ale sa. Wgl nie dymiła, blacha zdrowa, tylko ze 2 malutkie "wybulenia", a tak to progi i reszta zdrowa. No i urwał go troche jeszcze.;)

Poprzednia strona