Witam,
Chciałem podać kilka informacji o tym CRX-ie.
Zaznaczam na początku, że nie sprzedaję go ani nie kupuję. Po prostu przy okazji zobaczyłem ogłoszenie, a znam to auto, bo 2 lata byłem jego właścicielem
Co mogę powiedzieć - sprzedałem auto po kolizji, jaką miałem. Z poporządkowanej wyjechał mi samochód i przodem w niego uderzyłem. Nie było to jakieś mocne uderzenie, ale chłodnica poszła, maska, błotnik pogniecione...
Odnośnie remontu silnika, "o jakim zapewniał poprzedni właściciel" - czyli ja
to nie był to jakiś wielki remont. Wymienione zostały uszczelki pod kapą, od VTECa. Nic poważnego.
Kupiłem auto świeżo sprowadzone i przez 2 lata na prawdę nie miałem żadnych problemów. na bieżąco dbałem, nie przejmowałem się zanadto 2 czy 3 stówkami na bieżące rzeczy. Zresztą auto było robione u kolegi z formu - Marka, którego namiary znalazłem właśnie na tym forum, a chcąc oddać auto w odpowiednie ręce, trafiłem właśnie do niego
- od razu podziękowania za CRX-a i inne moje auta
Przeze mnie zrobione były tylne nadkola, więc powinny być zdrowe.
Podejrzewam, ze w Niemczech auto zostało z lewej strony przytarte, bo zaczęła tam pękać szpachla na drzwiach, za drzwiami...
O ile naprawa po kolizji została odpowiednio zrobiona auto do polecenie. U mnie żaadko się VTEC załączał, auto nie było katowane.
Pozdrawiam i jakby ktoś chciał się czegoś jeszcze dowiedzieć chętnie podzielę się wiedzą jaką na temat tego auta posiadam