Tu jest temat o tym aucie sam sie nim interesowalem forum/viewtopic.php?t=64595&start=0 ale myslalem ze sie sprzedal.Stal wtedy chyba cos kolo 15k o ile sie nie myle.mrenias zapytaj moze sie zamieni na ed8
Tył zrobiony średnio moim zdaniem, jednakże nie ma tragedii, ogólnie jeżeli ktoś by chciał to mógłby pojeździć jeszcze z nim. Wnętrze średni stan + brak tak jak pisano wcześniej. Techniczne po jeździe próbnej w lecie wydawało się wszystko w względnym porządku, natomiast nie miałem wtedy czasu żeby dokładniej obadać czy pojechać chociaż na kanał i zobaczyć auto od spodu. No i klapa chyba byla z ED, ale już nie pamiętam;/
Jeżeli ktoś szuka ee do zrobienia a nie tylko do dopieszczenia to moim zdaniem można by kupować, oczywiście mając na względzie potrzebę zrobienia blachy profi...
potwierdzam przedmowce, tyl do poprawki, glownie dlatego ze zle zabezpieczony przed korozja i od srodka zaczyna rdzewiec, pozatym lakiernik tez si enie popilsal, nie dosuszona szpachla i wychodza bable. pozatym przod tez mial jakas niegrozna przygode.
Z ciekawostek: silnik zyleta, zdaje sie ze mogl byc remontowany przez poprzedniego wlasciciela, kpl. stalowego oplotu na przodzie i tyle.
po dosc dlugich negocjacjach auto stoi u mnie, mam nadzieje ze na dlugo, na wiosne powinno wyjechac poprawione, zakonserwowane, ale to ocenicie juz sami