przestroga dla tych co chcą kupować spoilery
Tutaj zamieszczajcie linki do ogłoszeń z internetu - może ktoś coś wie na temat danego samochodu...

DŻEJKU
Forumowicz

przestroga dla tych co chcą kupować spoilery

przez DŻEJKU » 2006-03-10, 11:36

witam.
piszę to, nie po to, żeby się wyżalić, lecz dla informacji, która może się przydać

chciałem przestrzec ewentualnych kupców przed użytkownikiem allegro darekas ( http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=85916790 ). popnieważ jego laminaty sa najgorszej jakości jakie kiedykolwiek widziałem. Fakt są grube (przez co cholernie cięzkie) ale dokładność odlewu a raczej niedokładność powoduje że od 3 tygodni siedze w garażu, tne , podgrzewam że chociaż troszkę spasowało. oprócz tego powierzchnia jest pełna bąbli i ubytków, poprostu jest tak dużo pracy jakbym dopasowywał z zupełnie innego auta.
dla porównania zamówiłem tez zderzak taki jak ma np. rafałcrx (od rebel s) i mimo że laminacik jest delikatny to jednak w porównaniu z tym co juz miałem to jest niebo a ziemia!

a więc jesli chcecie kupić coś co będzie warte tych kilkuset złotych dajcie spokój z użytkownikiem darekas, chociazby dlatego że jak napisałem mu maila czy jest możliwość wymiany na lepiej odlany laminat (na mój koszt) nawet nie raczył odpowiedzieć)

pozdro i życze mniej nerwów w wspaniałych zakupach przez internet:)
był crx ed9, del sol, AR 156 , coupe ej6 jest prelude bb9:)

lechu
Forumowicz

przez lechu » 2006-03-10, 12:14

ja z innej beczki:
galeria/details.php?image_id=13626
mam nadzieje ze nie bede musial zmieniac zdania :)
chcesz wladowac ten spoiler ?
:)

DŻEJKU
Forumowicz

przez DŻEJKU » 2006-03-10, 12:30

oj Lechu chyba bedziesz musiał cofnąć skądinąd bardzo miły komentarz... ;) ale może nie bedzie tak źle, poprostu znudził mi się już wygląd mojej furmanki.
a poza tym ze wsi jestem i mam ciągoty do laminatów :D ;)
był crx ed9, del sol, AR 156 , coupe ej6 jest prelude bb9:)

lechu
Forumowicz

przez lechu » 2006-03-10, 12:33

i znowu z innej beczki, bede przejezdzal przez Jaroslaw za dwa tygodnie (kierunek Lubaczow) to moze sie uda zobaczyc Twoja fure przed tym jak ja zniszczysz :D